0 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

ben hala araba alamadim bir an once alıp evdekinden kurtulmak istiyorum bastonla kabin arasinda cok gittim geldim ama bugun avm de hangi calisana sorsam kabin daha cok satiliyo dedi ve cok hafif tek elle açılıp kapaniyo bunu internetten aldim orda cekme firsatim olmadi ama geneli bu tarz kullananlar nasil sizce memnun musunuz?

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence de bunlar daha kullanışlı 
tarafından
Baston da kullanisli ama cok basit duruyo bebegim arabada mutlaka uyuyo o yuzden rahat edebilecegi bisey istedim
tarafından
Kabin tipi çok iyi olur ona
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide boyle acilip kapaniyo
tarafından
Memnun musun canm
0 oy
(251 puan) tarafından

Bunlar kapandığında baston gibi ince uzun mu oluyor? çift taraflı mıdır?

Fiyatı nedir?

Hangi mağaza?

Yenidoğan da kullanılabilir mi?

Araştırmada olduğum için çok sordum kusura bakmayın :))
tarafından
Cift tarafli degil tek yonlu kapandiginda baston gibi ince uzun olmuyo kucucuk bisey oluyo canta gibi yenidogan kullanabilir mi bilmiyorum ama tam yatarli sanirim kullanilir e bebekte suan 1000 tl indirimle 1900 tl ☺
(251 puan) tarafından
Bende bakayım bı olmazsa. Travel değilde diğer normal bebek arabalarından aldım kızıma hiç kullanışlı değildi ihtiyaç sahibi birine vermiştim. Şimdide uygun ama kullanışlı baston Bebek Arabası bakıyorum e bebekte baby go diye vardı aklımda kaldı. Kabin boyu kapandıktan sonra bir görüp değerlendirmem lazim. Boşa masraf yalamak istemiyorum
tarafından
Benim evde de cift yönlü var zaten cift yönlü olmasinin bi avantaji yok bence cunku ben hep disariya dönük kullaniyorum etrafi izlemek hosuna gidiyo bastonla bunun arasinda kaldim ama bunlar sanki daha kullanisli gibi geldi
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Şu baston bebek arabalarını bitek sevmeyen ben miyim yaa hiç hoşuma gitmiyo inanın bundan al derim :)

tarafından
Bana da cok konforsuz geliyo ama evde cift yönlü var cok hantal ha deyince alip disari cikamiyorm bebegim kucagimdayken acip kapatamiyorm bunun tek elle açılıp kapaniyo olmasi cok hosuma gitti
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bncede  bunlardan  al  travelde  var kabin  tipine var  traveli oğlumda heves  edip aldım  geçen  sene yazın  dolaptan 2. El temiz  kullanılmış  nuna markanın  baston böyle  bunun  tipini  aldım  hem çok  uygun hemde  çok  rahat  hiç  yer  kaplamıyor traveli  bunu aldığımdan beri  kullanmıyorum  bir ay önce  uçakla  seyahat yaptım  arabayı  uçağa  binene kadar  yanımda  taşıdım  kapıda  poşetine  geçirip  görevliye  verdim o kadar  rahat ettimki  kesinlikle  böyle  birsey  al  derim 
tarafından
Traveller cok hosuma gidiyo goruntu olarak da kimse tavsiye etmiyo agir diye benim evde cift yönlü var cok hantal ha deyince alip disari cikamiyorm bebegim kucagimdayken acip kapatamiyorm bunun tek elle açılıp kapaniyo olmasi hosuma gitti
(2,080 puan) tarafından
İşte  benimkide  cift  yönlü  travel o da  dediği  gibi ama bu tiplerle her  yere  kolaylıkla  bilebilirsin ben dolmuşa  otobüse  her yere katlayıp  götürüyorum
tarafından
Buyuk ihtimal bu modelden alcm tesekkur ederim canm
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Baston model bana çok konforsuz geliyo travel konforlu ama agir kabinde ikisinin ortasi ben travel kullaniyorum seyahat icinde kabin boy aldim
tarafından
Seyehat dışında kullanilmaz mi kabin tipi
(7,936 puan) tarafından
Kullanilir tabi cnm ama travel gibi kaldirmlardan fln rahat cikmiuo
tarafından
Travel de hantal degil mi
0 oy
(3,144 puan) tarafından
Bizim ki de buna benziyo, kullanımı inanılmaz rahat oğlum kucağımdayken bile çok rahat şekilde kapatıyorum, kesinlikle bundan almalısın
tarafından
Benim evde cift yonlu var açıp kapatmasi o kadar zor ki sinir oluyorm dışarı cikasim dahi gelmiyo bunun tek elle açılıp kapaniyo olmasi cok hosuma gitti bebegim disariyi cok seviyo canımız sıkılsa cikaririm iki tur atar geliriz diye dusundm bastondan daha kullanisli geldi gozume
0 oy
(53 puan) tarafından
Arabaniz varsa eger pusetli olanlardan al hani puseti cikariyorsn arabaya katiyorsn bebek koltugu olrk kullaniyorsn disardq gezmek istesnde puseti bebek arabasina takiyorsn asiri kullanisli.
tarafından
Arabamız yok canm 10 aylik bebegim
(53 puan) tarafından
Olsun yinede ondan al belki ilerde arabaniz olur :))
0 oy
(14,874 puan) tarafından
Benim de bu tarz chicco olala modeli cok hafif araba tutma yerinde açma kapama yeri var

Bende baston için gitmiştim sonra buna karar verdim
tarafından
Memnun musun canm peki nasil rahat mi sürüşü falan
(14,874 puan) tarafından
Aşırı rahat sadece oturma kısmı biraz eğik diğer turlu.memnunum
0 oy
tarafından
Ben de böyle istiyorum ya güzel bence evdeki nasil adını bilmiyorum ama şu büyük olanlardan benimki 4 baby min güzel ama bu kabin olanlar daha kullanışlı 
tarafından
Benim evde cift yönlü var cok hantal acma kapamada sıkıntı yasiyorm bu tek elle açılıp kapaniyo cok rahat biseye benziyo
0 oy
tarafından
Ben de e bebeğin kabin boy bebek arabasını kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim canım çok kullanışlı 
tarafından
Markasi hamilton mu canm e bebege de baktm calisan en cok bu marka satiliyo dedi
tarafından
E bebeğin kendi markası canım baby plus
tarafından
Onu görmedim canm kabin tipi mi o da
tarafından
Resim atmaya çalıştım canım inşallah yuklenir evet kabin tipi
tarafından
Gordm canm güzelmiş gule gule kullan
0 oy
tarafından
tarafından
Kış icin yagmurluk ve ayak tulumu aldin mi peki
tarafından
Kışın bir yere çıkmıyorum canım o yüzden  almadım çıksam de eşimle çıkıyoruz genelde kapalı alana gittiğimiz için gerek duymadım ama sen cikiyorsan almalısın
tarafından
Aracimiz yok canm hastane saglik ocagina falan giderken bebek arabasiyla gidiyoruz almam lazim yani
tarafından
Tabi canım o zaman gerekli sana tavsiyem lastikli yağmurluk var arabanın her yerini kapatıyor kullanımı da pratik istersen bak onlara
tarafından
Tamam canm sagolasin
0 oy
(183 puan) tarafından
Ben Pierre Cardin nin JoJo modeli kullniyorum.kullanimi çok kolay .tek sorun tekerlekleri küçük taşlı kumlu yollarda zorluyor biraz.inun dışında memnunum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 323 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Xxxxxxxxx (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
5 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
13 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ceren4307 (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 2,161 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (579 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,733 soru

23,683,858 cevap

310,437 kullanıcı

...