0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızımda dil bağı (dil altı) var emerken ilk başta güzel yutkunuyor ama iki dakikaya falan üç dört çekmeye bir yutkunuyor sütü sağar gibi yapıyorum bayağı geliyor acaba dil bağı olduğu için güçlü mü çekemiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(4,688 puan) tarafından
Kesmediler mi canım yegenimde de vardı o da zorlanıyordu emmek için çok ama çok ufacık kesmişler 
tarafından
Doktor emmeye engel değilse 1 yaşında kesiyoruz dedi canım ama ben şimdi kestirmek istiyorum
(4,688 puan) tarafından
Hmm yeğenimkini 1 ayını doldurmadan kesmişlerdi istersen başka bir doktora görün bilemedim ki
-Reklam-
0 oy
(204 puan) tarafından
Benim kızımında vardı 3 aylıkken kesildi inan emmesi o kadar degişti ki anlatamam ve dişleri çıkmadan kesilince narkoz vermiyorlar biliyorsun ama dişleri çıkar kendini anlarsa narkozla ameliyat gibi düşün hiç Bi zor işlem degil 10 dk sonra emzirdim beslenmede falan sıkıntı çekmedi yani ne kadar erken kestirirsen senin içinde bebiş içinde daha kolay olur canım 
tarafından
Tamam canım yarın gidecektim gitmişken kestireyim
(204 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
tarafından
Güçlü çekemiyor da süt az mı geliyor sizce
tarafından
Bir de çok ağlıyor mu yaa
(204 puan) tarafından
Süt az gelmesinden degil canım bizimki çok küçük olmasına ragmen dilini tam kavrayamıyomuş megersem bizde bunu en çok kestirdikten sonra farkettik hem zaten ne kadar sık emzirirsen o kadar sütün çogalıyo
(204 puan) tarafından
Bilerek zaten aglatıyolar ki daha rahat açılsın diye herşey onların iyiliği için bende aglamıştım :)))
0 oy
(2,594 puan) tarafından
bazılarında değil bazılarında engel dilini dışarıya çıkartabiliyor mu diye bakıyor çocuk cerrahi eğer çıkartamıyorsa kesmeyi öneriyorlar benim oğlum çıkartamıyordu 4 günlükken kestiler
(2,554 puan) tarafından
Yani bilmiyorum şuan normali nasıl oluyor baktım bulamadım nette karar veremiyorum normal mi. Emmesi iyi arada boğazına kaçıyor ama sütüm çok gelince kaçıyor biliyorum. Kavraması da iyi güzel çekiyor. Dilini de dışarıya çıkarıyor. Ben boşuna evham yapıyorum sanırım
(2,594 puan) tarafından
bir sıkıntısı yoksa emmede dilini çıkartmada varsa da demek ki sorun teşkil etmiyor ama gene de doktora gittiğinizde danışın sorun var mı yok mu söyler
(2,554 puan) tarafından
Aynen çok teşekkür ederim kontrole gidince sorayım yine
(2,594 puan) tarafından
rica ederim sağlıkla büyüsün inşallah
(2,554 puan) tarafından
İnşallah sizinki de♥️
0 oy
(135,792 puan) tarafından
miz o basit bisi aliyolsr hemen

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 117 göst.