0 oy
187 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bu ara ne kadar çok şey yazdım buraya tanımasam da hepiniz iyi ki varsınız yardımcı oluyorsunuz <3 hanımlar 1 ay olacak haftaya bakıcı bakıyor oğluma maşallah çok iyi denk geldi oğlum alıştı abla çok iyi ilgileniyor.  Fakat durum şöyle ki 2 çocuğu var. Başta eşim razı olmadığı için çocuklar gelmeyecek diye anlaştık. Çünkü oğlumu 1 dk göz ayırmak gelmiyor hemen bi yerlere gidiyor karıştırıyor. 23nde okullar tatil olunca getireyim mi diye sordu eşim razı gelmedi. Bir de ablanın kızı da başına buyrukmuş 11 yaşında ama bayağa şımarık büyütmüşler bazen telefon konuşmalarını duyuyorum annesine bağırıyor filan. Oğlumda diş çıkartıyor çok aksi çok sinirli iyi mi gelir nasıl olur sizce? Uzun yardımcı kusura bakmayın :)

4 Cevaplar

0 oy
(3,597 puan) tarafından
Oğlunun huyu değişebilir canim benim ilk evliligimdeki oğlum suan babasinda bazen geliyor bize o ne yaparsa oğlumda onu taklit ediyor 
tarafından
Evet bu ara çok aksi iyice değişmesinden korkuyorum bende
-Reklam-
0 oy
(164,171 puan) tarafından
kiz ergenlikte falansa hani bebege ters davranadabilir
tarafından
Bi korkum da o oğlum oyun oynarken bazen  vuruyo vs kızda sinirlenip tepki verebilir.
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ya belki evet bi abi bi abla oğluna arkadaş iyi gelir ama huysuzsa dediğin gibi bilemedim .  
tarafından
Bende ikilemde kaldım bakıcaz bakalım  teşekkür ederim
0 oy
(5,166 puan) tarafından
Ben olsaydım güvenmezdim canım 
tarafından
Sanırım bende güvenemicem
(5,166 puan) tarafından
Kötü niyetle düşünmek istemiyorum canım ama şimdi haberlerde internette neler neler görüyoruz sen bakıcıyı az çok tanımışsın ama çocukları belki iyi belki kötü yönde etkiler. Benim yeğenim iki hafta  başka ablamlarda kaldı onda bile huyu hemen değişti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 297 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mhf (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 275 göst.
0 oy
9 cevap 419 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 442 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Yine mi keder (937 puan) tarafından soruldu