0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 19 aylık 3 gün önce aşırı çapak oluyordu gözünde böyle sıvı sümük gibi kirpiklerine felan yapisiyordu bende rahatsız olur diye aliyodum sanırım elim içine vs girdi diye mikrop kaptı sabaha kalktım kıpkırmızı gözünün içi ve 3 gündür hafifledi ama öyle geçmedi belli hala sağlık ocağına götürecektim oda eşim çıkamamış çay vs koydum pamukla başka ne yapabilirim kaninin gitmesi için

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence acilen bi doktora  gotur yazik cocuga gözü  bide
tarafından
Normal hastaneye rendevu alamıyorum :(
(5,436 puan) tarafından
Hangi ildesin
tarafından
Konya
-Reklam-
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Sağlık ocağı hic bişiy blmiyo vala canim en iyisi acile goturun hemencik
tarafından
İlçede yaşıyorum inan acile gittimiz zaman ne kontrol ediyorlar ne bısey oturdukları yerde saçma sapan ilaç yazıp saliyolar güvenemiyorum ki çok acil durum olmadıkça bakmiyolar bile normal doktora da randevu alamıyorum
(22,055 puan) tarafından
Ozaman sağlık ocağına götürün hemen canim göz onemli allah korusun
0 oy
tarafından
Hemen başka doktora götürün enfeksiyon kapmış belliki 
tarafından
Naparlar ilaç vs kullanması gereklimk
tarafından
Damla verirler, benim oğlumun gözü de olmuştu yemek yerken elini sürmüş kaplanmıştı sürekli agliyodu ağladıkça daha çok gözü acıyıp eliyle  gözünü ovusturmya çalışıyordu, acile götürdük bi damla yazdı 2 güne geçti çok şükür
0 oy
tarafından
Bak benim bebeğim de öyle oldu hastanede yattık elini sakın vurma su kaynst sogut temiz bir gazlı bezle içten dışa doğru sil birde çapak çıkan yere parmağına sar bezi masaj yap doktora gidene kadar ilerlemesin biz kuvezde kaldık sakın çıplak elle dokunma
tarafından
Yok canım devamlı sıcak havluyla siliyorum temizliyorum çay koyuyorum inada elletmemeye çalışıyorum
tarafından
Damla verirler geç kalma götür ama
0 oy
tarafından
Doktora götürebilirsin. Gündüz poliklinik saatinde acile git onlar seni gönderir polikliniğé 
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Acile gidin imkaniniz varsa ozel goz hastaneleri yada goz hastaliklari polikilinige gidin yada hangi ildeysen direk devlet hastanesi olup goz hastaneleri oluyor oranin aciline basvurun  konjoktivit yada baska birsey olabilir ihmal etmeyin
tarafından
O ne demek oluyor
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Doktora götur damla falan yazar iyi gelir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
4 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 382 göst.
7 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,667 soru

24,033,995 cevap

328,829 kullanıcı

...