0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar az önce sağlık ocağına gittim orada tanıdığım bir kız çalışıyor işte ne üniversite okumuş ne bir bölüm eniştesi doktor diye orada fiş kesiyor işte neyse az önce gittik kapıdan karşılaştık o önden içeri girdi biz de arkasından kapıyı yüzümüze çarptı eşimde bunlara bak kendin için bir yere gel dedi bir saygınlığın olur ay o kadar o kıza sinir oldum ki paylaşmak istedim

10 Cevaplar

+1 oy
(4,263 puan) tarafından
Herkes okumak zorunda değil ama yine de emeğiyle bi yere gelse daha iyi olurmuş.. çünkü senelerce okumuş emek etmiş kim bilir ne kadar çok kişiyiz iki üniveriste bitirdim ama malesef hala çalışmıyorum:(
tarafından
Okumadığına takılmıyorum benim demek istediğim oraya okuyan insan gelemiyor okumadan elde ediyor onu söylüyorum yoksa okumamak tercihtir ya da nasip de diyeyim yani
(4,263 puan) tarafından
Evet öyle
-Reklam-
0 oy
(782 puan) tarafından
Canım artık tanıdık varsa herşeysin bu ülkede 

İstediğin kadar oku istedigin kadar çabala boş sonrada yolda yürümeyi bilmeyenler adam kesiliyor başımıza
tarafından
Kesinlikle söylediğine katılıyorum insanlar insan olmayı unutmuş sırf müftü makam gözlerini bürümüş
0 oy
tarafından

Bizde 2 buçuk liraya ücretli öğretmenlik yapalım :angry:

tarafından
Ya bir de kızı tanımazsın neyse diyeceğim de insanın zoruna gidiyor parayı da bir yere bırak saygınlık yok artık vallahi Allah hakkımizı hiç kimseye bırakmasın
tarafından
Amin diyorum ama maalesef kalıyor
0 oy
tarafından

Yaptığı terbiyesiz lik ama  senin okul okumamış diye aşşalaman ayrı bir terbiyesizlik   kusura bakma 

tarafından
Canım ben onu aşağı alamıyorum ki okumaya bilirsin ama bunca insan okuyup geçinemiyor sa hakkı ile bir yere gelemiyorsa kusura bakma okumadığını yüzüne vurur mu yani burada mesele okuyup okumamak da değil insandaki edeptir canım
(1,054 puan) tarafından
Neden terbiyesizlik demissin kadina dogru diyo okumamais tirpille oraya girmisse dogru diyo
tarafından
Okumamış diye aşşalamasi yanlış     her doğan okuya biliyor mu
tarafından
Canım kızın imkanı vardı okumaya ama serseri gibiydi tabiki de herkes okuyamaya bilir benim kast ettiğim o degil ama
0 oy
tarafından
Valla biz okuduk atanamadik diye bizi adam yerine koymuyorlar boylelerini görünce aşırı sinir oluyorum
tarafından
Kesinlikle canım
0 oy
tarafından
Böyle insanlar yüzünden onca hak eden insan işsiz
tarafından
Ya evet ve görsem havasını ay eşim sinir oldu
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Haksız bir şekilde yerleşmiş bi de artislik taslıyor haspam
tarafından
Aynen insan sinir oluyo onca hak eden işsizken
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Kardeşim kalp damar cerrahisi daha bir yardımı dokunmamış bana geçen hafta tahlillerimi attım cevap bile veremiyor yoğunluktan karakter meselesi bence
tarafından
Canım insan 5 dakika da kardeşine ayıramaz mı sence
(2,364 puan) tarafından
Anneme dedim hep nöbet yapıyorum hastalık çoğaldı diye bende ustelemedim
(2,364 puan) tarafından
Kardeşim demiş
tarafından
Çok geçmiş olsun canım umarım bir şey yoktur
(2,364 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(5,569 puan) tarafından
Ah bu sonradan görmeler ..
tarafından
Valla kul hakkı ya
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Biraz tanıdığının olması cidden çok işe yarıyor bizzat deneyimledim geçen bir  abla var bana yardım eden maddi olarak onunda tanıdığı doktor arkadaşı varmış onu devreye sokdular randevu falan almadım direk sıra verdiler girdim içeri normalde 1 aylık sürecek bir işlemi 1 günde hallettim işim olmadı ama yinede çok etkili oldu cidden ancak bende öyle okumuş falan değilim bence okumakla alakalı bir durum değil 

tarafından
Bacım benim demek istediğim okumamışlığı degil edepsizliği yoksa bir sağlık ocağı alt tarafı en fazla selamlaşılır görmemezlikten gelmek ayıp yani

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 227 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 584 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.