0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (357 puan) tarafından
Kızlar koltuklarınızı neyle nasıl siliyorsunuz 

11 Cevaplar

0 oy
(911 puan) tarafından
Ben beyaz kalip sabunla siliyorum.
(357 puan) tarafından
Evet duydum bugün komsumda dedi ılık suyla beyaz sabunla siliyorum dedi olmazsa öyle silerim canimm
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
Ben sıcak suya bulaşık tableti ve bulaşık parlatıcı si koyup siliyorum bide üstünden sade suyla mis gibi oluyor 
0 oy
tarafından
Bulaşık makinası tableti ile siliyorum canım 
0 oy
tarafından
Canım ben biraz Arap sabunu çok az yumoş koku versin diye varsa beyaz sabun rendeliyorum el havlusu ile siliyorum sonra da duruluyorum tertemiz görünüyor tabi içini bilemem :) 
0 oy
(782 puan) tarafından
:) şampuan ile :))
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Daha dün sildim valla ılık suya yumuşatıcı bulaşık deterjanı bulaşık parlatıcısı koyuyorum ekstra leke vs varsa asperox/aspirin vs sıkıyorum önce oraya. O şekilde siliyorum yani.
0 oy
(611 puan) tarafından

image

Bununla siliyorum kirleri cok güzel çıkartıyor suan fiyatı yukselmiş sanırım ben o zaman stok yapmıştım indirimim vardı harika bişey ben çok beğeniyorum :) 
0 oy
tarafından
Leke varsa parlatıcı ile yoksa haftalık beyaz sabunla. 
0 oy
tarafından
Sıcak suya bulasik tableti atıyorum ilk suyu öyle durulamayada yine sıcak su asperoks yumuşatıci koyuyorum mis gibi Ayy canım şuan deli gibi temizlik yapmak istedi hdfzhc
0 oy
tarafından
Kosla ile koltuk yüzey temizliyicisi ile tertemiz ve mis gibi kokuyor..
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Geçen sildim bulaşık makine tableti makine parlatıcı genel temizlik ve hoş koku versin diye yumos koydum pırıl pırıl oluyor ama ellerine dikkat et elleri mahfediyor eldiven kullan

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 865 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Turk kahvesii (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
6 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,397 soru

23,908,595 cevap

322,870 kullanıcı

...