34 haftaligim dun gece kizimi gördüm ruyamda gamzeli surekli gülüyor :) kulaklarini deldirmisiz çiçekli altin küpe takmis babasi çok güzeldi uyandim gözlerimden yaşlar akıyordu :) var mi boyle melegini ruyasinda gören :)
Bende geçen gün gördüm emziriyorum böyle besliyorum seviyorum uyandım içim baya sevgi doluydu sanki gerçekten doğum yapmışım da sevmişim gibi
Esmer besikte yatiyordu mavi gözlü tombili bi bebektii annemmm kuzumm annesinin yavrusu diye salliyordum seviyordum oyle uyandim dahada görmedim ama yüzünü hala hatirliyorum :))
Bende daha cinsiyetini öğrenmeden sürekli kızımı goruyodum cok guzel tatlı birşeydi emiziriyodum bugün öğrendim benim prensesim olcak
ayy ne guzel. bnde bebegimi düsürdüğumu gördüm allah gostermesin. eşim bni evden atti hastaneye goturmedi bni sucladi elimde bebegim simsiyah kanamm var cok kotu oldum uyandim iki gun etkisinde kaldim. Rabbim guzel ruyalr gormemisi nasio etsin ve gercektede heo guzel seyler olsun
Aynen bende oglumu gordum emziriyordum sutumde baya geliyordu bu benim korktugum.bisey gelmezse diye cok mutlu uyanmistim bebegimde doymustu bana mutlu bakiyordu :)
405,162 soru
12,136,996 cevap
36,514 kullanıcı