0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kizlar

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yılan gibi kaynanan var Allah yardım etsin
tarafından
Gerçekten bunlar sadece bi kaçı daha neler var çok sık gitmiyoruz gidince de bunlar oluyor malesef.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen neden hala onunla konuşup yanına gidiyosunki 

Bırak ne hali varsa görsün eşin de madem biliyo gitmeyelim de hastayım de bebek uyuyo gibi şeyler söyle gitme 
tarafından
Cok sık gitmiyoruz canm gidince de bunlar oluyor işte
tarafından
Valla canım Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin kaynananın bile çok şükür benim ki öyle değil eşimde çok düşkün değil ben kaynanam in iyi olmasına rağmen çok az giderim iki üç haftada bir oda gece iki üç saatliğine
tarafından
Aynen biz de öyle cnm zaten bunu hazmedemiyorum sürekli eşimi arıyor gel gel bi kere beni arayıp torununu sormaz ama eşime şu iş var gel bu iş var gel ilk zamanlar giderdi artık gördü gerçek yüzünü 3 hafta da 1 bazen ay da bir gidiyorux
0 oy
tarafından
Kaynanan anakonda malesef. Baştan belirli bi mesafede dur. Çok üzülürsün.
tarafından
Mesafeliyiz aslında ama laf sokmalar bayılır bide esimin benim arkamda olduğunu bildiği için eşim yokken söyler soylicegini
tarafından
Benimki de arada öyle yapar ama ben eşime anlatırım yine de hoş kendim cevabını veriyorum zaten ama bilsin diye. O da annesini tanıdığı için annem yapmaz demiyor. İstersen ben de konuşayım diyor hatta.
tarafından
Allah sabir versin bize ya
tarafından
Ben çok mesafeliyim ayda 2 kere gider geliriz en fazla. telefonda haftada 1. :) baştan öyle kurdum düzeni. Kafam rahat şükür.
tarafından
Kız benim ki.torununu arayıp sormaz oglunu arar şu iş var gel der bebek yokken hafta da giderdik esimin yanında yapmadığı için eşim goremezdi gerçek yüzünü ama oda anladı bizde ay da 1 gideriz beni aramaz bende aramam ama gidince böyle yapar
0 oy
tarafından
Senin kocan gene bazı şeyleri görüyor benimki kaynanam tatlı dille saf ayagina yatarak yapar herşeyi ben söylediğimde de eşime bana annem nerden bilsin yanlış anlicagini yok o anlamamıştır benim annem saftır sen hep böyle yapıyorsun der Kaynanalar galiba hep böyle kendi kızları da var onlara böyle davranılmasını istemezler ama bizlere gelinlere çoğu kaynana böyle davranır sen Rabbime havale et her zaman ben hep öyle yaparım Allah yardımcımız olsun
tarafından
Oyle yapıyorum cnm zaten ama sürekli yeni bi konu bende saygımdan sustukça eşim ikaz ediyor
0 oy
(53,964 puan) tarafından
Bir mi oturuyosunuz ayri mi birse Allah kolaylik versin ayriyda girme messfe koy
tarafından
Yok ayrıyız zaten sık gitmiyoruz eşim de artık anladı ilk zamanlar göstermiyordu gerçek yüzünü şimdi gösteriyor o da farkında bide eşim yokken  laf sokmalara bayılır eşimin yanında cesaret edemez
0 oy
tarafından

Benimkiyle basa baş giderler    benimkide  gider gelir  eski sevgililerini anlatırdı

tarafından
Amac ne yani ya bide yeni evliyim toyum sen nasıl bu tarz ara bozmaya çalışırsın ki anlamam yani
tarafından
Salla gitsin cnm takmaya deymez
0 oy
(72 puan) tarafından
Bendede var canım benimkide oyle hamileyken yapmadığı kalmadı bana yemek temizlik herşeyi insafsızca yaptirirdi kendi kızlarına kiymayipta hem benden beklerdi. Eşime derdim arada bacisina derdi yardım et dye. Şimdi bebeğim doğdu gine aynı bırak bebek kendi dursun ev supurulecek bulaşık yıkanacak falan  haftada bir kez gidiom burnumdan getiriyor gtmemi biz gidene kadar hiç bir iş yapmıyor sanki beni bekliyor.  Yaşlı olsa amanna ama genç hiç bir halt yapmaz geçen bebeğime zorla çorba verdiler vermeyin diyom zorla verdiler doktorlar onermiyo diom doktor ne biliyor da diyo. Yok şu nu yap yoksa köylü bunu der şunu der falan osandim eşime diom dinlemiolar napiyim dio gitmiyek  diom biraz ara verek diom durmuyor gine gidioz

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 341 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde geberikgelin (2,731 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 428 göst.

Kategoriler

1,471,403 soru

24,098,480 cevap

332,231 kullanıcı

...