0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
ben 7 yıldır kiraciyim çok zorluk çektik ev almak için ve sonunda iki gün önce aldık herşey iyiydi ev aldığım bölgede pek iş yok eşimin su anki işi kira daki eve yakın ve servisi var orda iş olmadığı için ve servis olmadığı için gidemedik eşim müdür le konusucak ıns servisi onu getirir ev ve iş arasında kaldık bende artık gitmek istiyorum kiracı olmak çok zorr ve iki çocukla kızlar dua edinde hayırlı haber alıp gidelim eve 

şimdiden tsk ederim 

5 Cevaplar

0 oy
(273 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hayirli  uğurlu olsun insallah huzur bereket getirsin yeni eviniz insallah patronuda uyumludurda işi yokusa sürmez sizede kolaylik olur 
tarafından
inşallah canım inşallah dün sevincliydim bugün biraz bozuldum duyunca insanın evi olup gidememesi zor valla evim birde 1+1 yetmiyor artık
(273 puan) tarafından
Iyi dusun iyi olsun benim abimde sehir disinda calisiyo eve servis yoktu konustu patronla yani soyle soylim ev iş arasi 2.5 saat 3 kisi bir oldular servis cikardi belki oda oyle yapar insallah hayirlisi olsun cnm
tarafından
ıns iyi düşünmeye çalışıyorum hayırlısı servis var belirli bölgelere gidiyor sadece
-Reklam-
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Hayırlı olsun cnm rabbim gonlunuze göre versin
tarafından
amin canim cumlemizin ins
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Toplu tasıma aracı yok mu ki
tarafından
eşim sabah 5 te gidip akşam 5 te geliyor ondan bu zorluk zaten araçlar 7 de açılıyor burda
(25,193 puan) tarafından
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun
tarafından
amin allah razı olsun
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım 
tarafından
aminn allah razı olsun
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin insallah kardesim