0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (299 puan) tarafından

Merhabalar kızlar.

Bu konuyla ilgili önceden de post açmıştım. Ama yine başına geldi. Göğsüm sertleşti yine. Bebeğim düzenli emiyor. Her iki göğsümü de sırayla emziriyorum. Tam boşaltamıyor desem doyuyor da. Tuvaletini de düzenli yapıyor. Anlayamıyorum neden sertleşiyor böyle.

Eşim pozitif. Bir yandan ona bakmaya çalışıp bir yandan göğsümü ovalıyorum, sık sık emziriyorum o göğsü. Ama öyle çok halsizlik yapıyor ki oturup ağlayacağım :'(

5 Cevaplar

0 oy
(14,803 puan) tarafından
Sağsan kalan sütü çok ağrı yapiyorsa 
(14,803 puan) tarafından
Mastit herhalde kuzum bu valla inan bı çözümü yok sanki. Bende bulamadım ağrısı çok kötü oluyor
(299 puan) tarafından
Sırayla iki göğsümü de emziriyorum kuzum. Dolmuş olan göğsüm boşalıyor, yumuşuyor. Daha ne yapayım bilmiyorum ki
(299 puan) tarafından
Hastaneye gitsem ne yaparlar acaba
(14,803 puan) tarafından
Bilmem ki kuzum hiç gitmedim bu yüzden ılık su iyi geliyordu bir de ılık havlu koyardım ben kusura bakma geç gördüm
(299 puan) tarafından
Şimdi duşa gireceğim canım inşaAllah iyi gelir. Estağfirullah canım ne kusuru
-Reklam-
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Sağabilirsinn rahatsız ediyorsa
(299 puan) tarafından
Sağdım ama sertlik devam ediyor malesef
(1,301 puan) tarafından
Sıcak suyun altında bol bol masaj yap
(299 puan) tarafından
Bebeğim gece uykusuna yatsın da duşa gireceğim. İnşaAllah düzelir
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Ayy kuzum seni en iyi ben anlarım masallah sutun coktur seninde ondan ilik duş al ve sağ fazla sütü yan tarafı o agriyan kismini ovalayarak sağ emzir ki acilsin sut kanalin tıkanmistir
(299 puan) tarafından
Kuzum ara ara başıma geliyor. Ay çok fena bir ağrı. Bebeğim doysun, sütüm artsın diye her gün rezene, süt çayı, humana içiyordum. Çok arttı da onun mu acısını çekiyorum bilmiyorum. Yoksa bebeğim emiyor
(7,438 puan) tarafından
Çok artmiş ondan kuzum kalan süt kanalları tıkıyor bir gün rezene bir gün süt çayi olarak git istersen
(299 puan) tarafından
Öyle yapayım en iyisi canım
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Bişey mi vanın çektide acaba umma derler duydunmu hiç
(299 puan) tarafından
Yoo hiç de hatırlamıyorum. Umma duydum evet. Burada duymuştum
(14,420 puan) tarafından
Sağ avcınu yala acıyan göğsüne sür,niyetini alarak derler ben çok yapmıştım
Hemen canın çeker avucunu yala derlerdi
Geçer inşallah tatlım
(299 puan) tarafından
Deneyeyim canım
0 oy
tarafından
Sıcak uygulama asla yapma soğuk yapman gerekiyor Tülin ebe var onu takip et bende ondan öğreniyorum mesaj atarsan cevapta verir sana 
(299 puan) tarafından
Soğuk uygulamaya şaşırdım. O zaman ılık duşa girmek de mantıksız değil mi
(7,438 puan) tarafından
Canım soğuk daha çok tıkar evet gögüsteki süt azalsın diye soğuk yapılır ama ilknoldugumda banada dediler soģuk o an rahatlatiyor ama sonrasında daha çok taş gibi oluyor o tıkanan kanalı açması gerekiyor önce ya sürekli emzirecek ya sağıp orayı bosaltmasi lazim ama sıcakla yumusasin ki tıkanan yer rahat acilsin diye sicak diyoruz süt azalsın diye soğuk uygulaniyor ki kanallar soğukta daralsın az sut gelsin diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 123 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 175766 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Busra y (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
2 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ayse.gul (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifiniz (15 puan) tarafından soruldu

409,229 soru

12,299,427 cevap

38,400 kullanıcı

Kategoriler

...