9 yaşında otizmli oğlum var çok akıllı herşeyi anlıyor biliyor ancak davranış problemleri çok fazla. İkiz kızlarm var 9 aylık onlara zarar veriyor kafalarına bişeyler atıyor artık sürekli tetik de durmakdan psikolojim bozuldu bianda sinirleniyorum, tahammülüm azaldı eskiden tahammül ettiğim şeylere tahammül edemez oldum bugün özel eğitime götürdüm oğlumu, çıkışta koşuo hızlıca markete gidelim dedi param yok babadan alıp gidelim dedim. Dinlemedi normalde anlar. Koştu girdi içeri almaya çalışıo bişeyler bağırıo çıkardım zorla dışarda bağırıo ağlıo sinirlerim bozuldu vurdum ağzına Bi tane. Şaşırdı korktu beklemio Du çünkü dışarıda daha çok sınıyordu beni. Hemen eve geldi benmle. O kdar üzüldüm ki ciğerim sızlıyor böyle yapmak istemezdim ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Geceleri bebekler uyumuyor gündüzleri oğlum böyle yapıyor çok bunalıyorum. Şuan hepsi uyudu ama ben uyuyamıyorum nefes alamıyorum ağlıyorum çok üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum böyle Bi anne olmak istemiyorum ama yetemiyorum dua edin bana lütfen Bi tavsiyeniz var mı emziriyorm ilaç da kullanamıyorum