0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (1,054 puan) tarafından

Bu sene kizim 1 sinifa gidiyo ama hep hasta oluyo hafif atlatiyo ama kardesine bulasiyo 1bucuk yasinda yeni iglesmisti tekrar dunden beri atesi var doktorda yapcak birsey yok diyo ya ablasini     okula gondermiceksiniz okuldan bulasiyo diyo kucuk kizim cok yipandi kisin basindan beri hep hasta zayif zaten sizin yaptiginiz yarari olan birsey varmi aglicam artik:'(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maalesef ona çare yok canım yaaa 2 oğlum var biri lisede biri ortaokulda senelerdir aynı dertten muzdaribim sürekli hastalıkla uğraşıyoruz 
(1,054 puan) tarafından
Kucugu zaten zayif biraz yemege basliyo tekrar oburunden kapiyo maske evde taktirdim beni dinlemiyo bas edemiyorum ablasiyla
tarafından
Maskeyle biz bile duramıyoruz canım o nasıl dursun
-Reklam-
0 oy
(929 puan) tarafından
Her şeyi okula baglamayın canım sen iyi bakcan üşütüyon belki mikrop kapıyordur temiz olmasını ögret ellerini yıkasın ne bilim bu tarz şeyler 
(1,054 puan) tarafından
Okuldan doktorda diyo cunku gecen sene ikiside hic hasga olmadi doktora goturmedim
0 oy
(135,554 puan) tarafından
herkezde var bu problem
(1,054 puan) tarafından
Evet benim kiz dikkat etmiyo galiba
0 oy
(181 puan) tarafından
benim kızım da birinci sınıf a gidiyor ayni dertten muzdaribim gecen bit bulasmis sonra kardesine de gecti okula basladigindan beri sadece hastalik degil her konuda cok zorlanıyorum
(1,054 puan) tarafından
Bendenoyleyim ya gecen sene gayet rahhatim ya
0 oy
(1,667 puan) tarafından
evet aynisi ilk okulda pek dikkat edemiyor bide kalabalik ortam olunca hic dikkat edemiyor hep hasta gelip evw bulastiriyor bunyeside zayif zaten bende maskesini cikarmamasini ustunden  hirkasini cikarmamasini soyledim okul formasinin altina tayt kilotlu corap faln giydiriyorum şukur bu aralar iyiyiz 
(1,054 puan) tarafından
Ayniisini bende soyluyorum ama o hafif atlatiyo kucuge bulasiyo yine
(1,667 puan) tarafından
okulunu cok seviyo hasta olursan gidemezsin okula diyorum soylediklerimj yapiyo .bizdede kücuk var onunla pek temas ettirmiyorum cok kisa süruyo zaten bulasmadan atlatiyoruz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 261 göst.
0 oy
6 cevap 329 göst.
4 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miraeymen (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 707 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda00 (737 puan) tarafından soruldu
+4 oy
5 cevap 265 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,522 cevap

43,429 kullanıcı

Kategoriler

...