0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar sadece bı kulağıni kasiyor çekiyor geceleri ağlayarak uyanıyor (diş belirtisi diyenler olacak ama tırnağı çok uzun olmamasına kısa olmasina rağmen kasiya kasiya çeke çeke kanattı) diğer kulağında bişe Yok sadece biriyle uğraşıyor sizce neden yarın doktora götürecem (bikac seferdir tırnağı küçük olmasına rağmen kanatıyor )

Dişten dolayı mı dişten dolayı ise sadece 1 kulağını böyle yapmasj diğer kulağını ellemememsi normal mi kızlar kararsız kaldım 

8 aylık bu arada

6 Cevaplar

0 oy
(7,788 puan) tarafından
Doktora götür iltihap olabilir agriyor olabilur. 
tarafından
Yarın gösterecem cnm Bnde dişten mi yoksa normal dışı mı sormak istedim İlk çocuğum o yüzden pek bilmiyorum
(7,788 puan) tarafından
Canim ben ne zmn suphe etsem goturdum ne zmn gerek duysam ve asla yanilmadim hep sorunu erken teshis edildi erken çözüldü çok şükür
tarafından
Bnde eşime dedim yarın gidecez cnm ağrı kesici verdim ama yine de ağlayarak uyanıyor hâlâ kulağını çekiştiriyir
-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından
Ağrıyor canım yoksa öyle çekmezdi sen bi doktora götür 
tarafından
Yarın gösterecem cnm Bnde dişten mi yoksa normal dışı mı sormak istedim İlk çocuğum o yüzden pek bilmiyorum
(87 puan) tarafından
Dişten olsa ikisini çeker bence ama bu israrla birini çekiyor canım
tarafından
Bnce de yarın gidecez doktora bakalım ne diyecek
0 oy
tarafından
Kulağında iltihap olabilir oğlumdada benzer sorunu yaşıyoruz diş çıkarmada nezle yada gripte hemen başlıyor çekiştirmeye 
tarafından
Geçmiş olsun oğlun için cnm  yarın doktora gidecez bakalım ne diyecek
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Götür canm iltihap olabilir benimki de sürekli eli kulağında ama öyle huysuz değil 
tarafından
Yarın sabah gidecez cnm bilmiyorum ne der
0 oy
(929 puan) tarafından
Canım benim kızda aynı şuan sadece sağ kulağıni kasıyor tırnaklarını yeni kestiğim halde kanatiyor üst dışi hafif yeri belli olmuş o yüzden 

Doktora götürdüm disten demişti 
tarafından
Cnm sadece Bir kulağına böyle yapıyor diğerine yapmıyor tedbir amaçlı yarın sabah doktora götürecem bilmiyorim ne der
(929 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım götür en azından için rahatlasın
0 oy
(10,802 puan) tarafından
Muhtemelen kulağı ağrıyo götürün doktora
tarafından
Yarın sabah gidecez cnm bnmde sorma amacım acaba dişten mi yoksa başka biseydn mi ağrıyor

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 160 göst.
9 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 650 göst.
23 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 184 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde yigitmira (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,891 soru

23,850,774 cevap

319,879 kullanıcı