+1 oy
571 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,328 puan) tarafından
Eşim sabah 8 buçuk işten geldi. Elinde tel kahvaltiyi hazırlayana kadar telde arkiyla oyun oynadı. Kahvaltıyı yaptık sonra yine elinde tel oyun oynuyor. Öğlen 2 ye kadar oyun oynadı telle uğraştı . Ben  birşey istesem uyuyacagiim der. Tele oyuna gelince uykusu olmuyor nedense. Kızla ilgilen uyumayacaksan mutfağı toplaym dedim . Uyuyacaim dedi bakmadi da. Telle uğraştı. Neyse 2 de uyudu. 8 de yemek hazırladım kaldirdjm yemeği yedik sofrayı kaldırdık. Kıza bak işlerimi halledeyim dedim gene yok telle gorusmelerm var dedi bitince bakayım dedi. Ben o araya kızı uyuttum. Sonra gene oyun açtı arkiyla oynamaya başladılar. Kız uyandı. Çok yorgunum ben kıza bak biraz uyuyayım dedim . Odaya geldim kapılar açık kızı yürütece bindirmis 6 aylık buarada kendi de uzanmış oyun oynuyor. Kızda hirslaniuor bağırıyor ilgi istiyor. Aglamayorda. Dayanamadım aldım geldim. Telle oynayan kadar kızınla oyna die biraz sesli dedim. Arki da duymuştur. Biraz ayıp oldu ama çok sinirlendim . Hala oyun oynuyor. Önceden de böyleydi. Bı biraktiydi gene devam. Kirasim geliyor. Ya uyuyor ya telle uğraşıyor.

4 Cevaplar

0 oy
(30,415 puan) tarafından

Eşini karşına alıp anlayacağı dilden konuşman lazim

(1,328 puan) tarafından
Kaç kez konuştum. Sakinde konuştum kavga da ettim. Beni niye aldın telle evleneydin bile dedim
(30,415 puan) tarafından
Ay çok zor ya
(1,328 puan) tarafından
Aklı basina gelir mi bilmm. İlgilenmesem bende. Yemeğini aşını kendi yapsın. Çamaşırını utusunu. Çok zaman ayırdığı teli yapar belki . Çok ileri gitmiş olurmuyum
(30,415 puan) tarafından
Konuşarak çözmeye calismak mantıklı diğer türlüsü ikiniz için ağır olabilir .yada bir büyükten akıl alıp yol göstermesini iste
-Reklam-
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Ciddi problem baba olduğunun farkında değil galiba arkadaş. 
(1,328 puan) tarafından
Aynn ya buyuyuncede kızın sana böyle yapavak. Kötü örnek oluyor dedim. Bak ne güzel zmanlari vakit geçir güzel zamanları atliyirsun farkıbda değilsin die konustumm ama nafile. Ha kapıya duvara analtmmisim ha ona
0 oy
(164,218 puan) tarafından
kiz sakin ol tlf cok pahali olay buyur eslerin geneli oyleymis
(1,328 puan) tarafından
Ben tek olunca neyse de küçük çocuğu yürütece koyup ilgilenmeyonce çok sinirlendim.kizm benim en zyf noktam
(164,218 puan) tarafından
bu oyunlar yiva yikiyo artik bagimlilik yapiyo erkeklerde
(1,328 puan) tarafından
Boylw giderse öyle olacak. Ben de birkac gün ilgilenmeyim.diyorum. yemeği falan belki teli yapar koyar önüne. O evi otel gibi kullanıyor resmen. Ben çalışanı değilim sonuçta. Kendi yapsın kendi yesin. Aklı başına gelene denk. Çok mu abartmış olurum
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Nası bi b.ok oynuyolarsa gözleri bebeklerini de görmüyo
(1,328 puan) tarafından
En çokta buna sinirlendim bende

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,064 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
24 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Fatma_d (18 puan) tarafından soruldu
0 oy