0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Ya kızlar bebeğim 7 aylık doğduğundan beri kulak sorunu yaşadık sol kulağı işitmeye 3 defa aldım üçüncü de zor geçti dogdugudnan beri çok ağlıyor kulaklarında orta kulak iltihabı varmış hep kualgindan iltihap akiyor hastaneye aldım kulağını temizlediler yine tekrarlar dediler ve hala tekrarlıyor hep bugün eltim kocasıyla bebegin kulağını temizlemisler gördüm bebeğim cok agliyordu her gün temizliyorlar izin vermiyorum ama temizliyorlar bugün bebeğimin kulağından çok kan çıktı korkuyorum bişey olurmu ya çok kızdım zaten onlara kulağındaki enfeksiyon neden hiç bitmiyor ya nasıl iyileşir nasıl tedavi uygulanır çok korkuyorum ya lütfen cevap verin benim bebeğimle aynı durumu yaşayan varmı nasıl iyilestiler delirecem agliyorum

2 Cevaplar

0 oy
(7,445 puan) tarafından
Gördün ve çocugu ellerinden almadin mi kan gelene kadar ne temizlemisler ya sağır olsa onlarin umrunda mi olacak bebeğini ellerinde oyuncak etme bu nasil bir cahilliktir bebek kulagiyla oynanir mi öyle 
(45 puan) tarafından
Aldım tabikide ama dinleyen mi vwr beni ağlıyorum ya inşallah bişey olmaz
(7,445 puan) tarafından
Dinleyecekler gerekirse ben annesiyim kendinize gelin diceksin o bebek senin senden daha iyi kimse bakamaz onun hakkındaki kararlarida sen verirsin doktora goturup baktir zatina zarar verirlerse geri dönüsü yok bu isin gerekiyorsa çıkış onlara sağır mı edeceksiniz cocugu diye kac aylik bu arada
(45 puan) tarafından
Tamam ya inşallah bişey olmamıştır kızdım zaten baya birdhaa asla izin vermem
-Reklam-
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Bacım sen iyi misin yaa bebeğin kulağından o kadar kan geldi diyosun ve hastaneye götürmediniz mi yaa kulak zarı patladiysa sağır kalırsa ne b.ok  yiceksiniz o zaman ölene kadar vicdan azabı çekersiniz yazık günah ne kadar canı yanmıştır lütfen hastaneye götürün
(45 puan) tarafından
Eşim yurtdışında almazlar beni delirecem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
28 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.

408,257 soru

12,263,871 cevap

37,409 kullanıcı

Kategoriler

...