0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (5,438 puan) tarafından

Ya sabah sabah bu soru ne demeyin :) merak ettim benim 2. Gebeliğim 15 haftaligiz ve karnım baya var yani dışardan anlaşılıyor artık bide karnım yayman o zaman kız olur diyorlar doğrumu sizce ? Bide yüzümde lekeler cikmayada başladı gibi hani kız leke yaparmış annenin güzelliğini alırmış doğrumu ki ? :ermm::D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kıza hamileyim ve bende aynı erkek karnı vardı herkes bana sen erkek doğuravaksın bak gör derdi piakolojimi bozmuşlardı :D ama sonuç bir kız doğurdum yani yalan öyle şeyler 
(6,137 puan) tarafından
Bana da kız diyorlardı halbuki bilmiyorlardı pipisi vardi :D
tarafından
Hehehe :) doktorlar da m6 kız dediii
(6,137 puan) tarafından
Doktor erkek dedi 12 haftalıkken bilmişti 20. Haftada alışverişini yaoabilirsin dedi. Ama gel gelelim mahalle ağzı kocamla el ele tutuşup giderken bile bakıyorlarmış yanındaki kim diye Asker arkadaşım dedim bende bidaha ağızlarını açamadılar
(5,438 puan) tarafından
Dimi banada öyle geldi belli olmaz yani :))
-Reklam-
0 oy
(5,333 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benimde kızım var karnımın hep erkek bebek var gibi toplu ve sivri olduğunu erkek olacağını söylerlerdi bende derdim kızım olacak. Leke hiç olmadı yüzümde bir de 
(5,438 puan) tarafından
Anladım cnm ona bakmıyo yani :)
(5,333 puan) tarafından
Aynen öyle canım:)
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Valla canim bana herkes erkek dedi aynı senin gbiydim sonuç oglusum oldu bide ilk ne aşerdin mesela ben ilk etli pilav aserdim bunu soyleyincedr erkek dediler et türleri aserirsen erkek olurmus :) tatli aserirsen kiz olurmus ne tuhaf ama bn oglumda hep turşu yedim acı yedim 
(5,438 puan) tarafından
Ben ilk kelle paca aserdim ne acayiplikse :D oğlumda erik istemiştim hepte limon yemiştim ve acı yemiştim :)) bakalım bu kızmı erkekmi :D
(2,849 puan) tarafından
Hayırlısı neyse o olsun kuzum
0 oy
(6,397 puan) tarafından
Günaydın her hamilelik farklıdır ve senim dedgn belirtiler erkek anne adaylarında da oluyor alakası yok
(5,438 puan) tarafından
Evet banada öyle geldi bazen insanın aklını karıştırıyorlar :D
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Her yerin dolarsa kızmış koca karılar öyle diyor :D
(5,438 puan) tarafından
Benim yanlarım cıktı karnım büyük yayman :) kiloda hiç almadım aksine 4 kilo verdim :)) hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsunda benimki sadece merak ;)
0 oy
tarafından
Değişiyor canım o ya belli olmuyor yani karnı yayvan olup erkek doğuran da var sivri olup kız doğuran da ben ekşi yiyip erkek doğuranlardanım
(5,438 puan) tarafından
Bende ekşi yeyip erkek dogrdm aynıyiz

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 254 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
2 Ekim 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (728 puan) tarafından soruldu