Selamın aleyküm arkadaşlar , ben ilk bebeğimi 22 Eylül 2021 de kucağıma aldım. 39+3 te. Çok güzel ve tarif edilemez bir duygu. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Aslında benimki sorudan çok sohbet amaçlı doğru yere mi yazdım bilmiyorum. Bebeğim 4 aylık olacak 10 gün sonra , ve maalesef ki sütüm olmasına rağmen meme reddi yaşadık her yolu denedim ama tutmadı mecbur mama vermek zorunda kaldım sadece 1 buçuk ay emdi. Burda çoğu anne yaşamıştır , sütün az yetmiyo çocuk aç doymuyo gibi sözlerin altında ezilmiştir. Bende bu tür sözlere maruz kaldım malesef , ama Allah yukarda kötü niyetlerinden değildi , gelişimi kilo alımı iyi olmasına rağmen çevremdekiler ikna olamadı bir türlü.
Velhasıl kelam eşim 2. çocuğu istemeye başladı aralarında yaş farkı olmasın beraber büyüsünler diye. Her namazında içli içli dua edişlerine şahit oldum ve zor olacağını bile bile tamam dedim. Allah yardım eder elhamdülillah diye düşündüm. Ve şuan hamileyim dün test yaptım ve öğrendim , bir babanın sevinci ancak böyle olur diye düşündüm ve içim ısındı ☺️
Peki sizin aranızda bebeği küçük olup yeniden hamile kalanlar var mı ? Ya da doğurmuş olanlar ? Beni ne gibi zorluklar ve güzellikler bekliyor çok merak ediyorum ☺️ Her annenin yaşadığı ayrıdır onun için sormak istedim ve çok uzun oldu lütfen hakkınızı helal edin ☺️