Mrba kızlar size derdimi anlatmak istiyorum ve fikir istiyorum benim eşimin geçmişi beni çok rahatsız ediyor eşimle bı durum yok ama ailesi beni çıldırtıyor esimin eski sevgilisi şuan amcasının oğluyla evli ama bize yakın değiller bodrumdalar kız evlenmiş çocuk sahibi olmuş eşim hiç tinlamiyor bile takmıyor onun gozlerinden görüyorum beni çok ama cok seviyor o sevgisi olmasa bı dkka bile durmam zaten ama ailesi ara da bir toplanırken eşimin yaninda ondan bahsediyorlar çok iyi bilmem ne ben artık sabredemiyirjm eşim söylüyor kapatın konuyu sonra niye ne oldu bilmem ne muhabbeti yapıyorlar en son bı gün dayanamdim kavga ettim sözde eşimin yiyenin adı damla ya ondan bahsediyorlarmis sonra eşim bağırdı falan neyse bizde daha yeni evliyiz benim eşim bizim köye bekarken geldiğinde benim kuzenimi kaynanam çok. Beğenmişti tanistirmisti ama o zaman eşim beni sevdiği için konuşmak istemedi ama o şeytan kuzenim beni nasıl secmezde bunu seçer diye triplere girdi kendini eşime gösterdi hatta benim düğünümde bile gitti beyaz elbise giydi sırf kendini gostermek için ama eşim asla ve asla bakmadı ama düğün sidilerimde oda var içinde ve o sidiyi asla izlemek istemiyorum içimden gelmiyor ama ailem var orda onlar için saklıyorum daha yeni çıkti ve bı hafta sonra hepimiz toplanıp izlicez ama adım gibi eminim ondan bahsetcekler bu aha buydu ferhati çok istiyen bumuymus gibi muhabbetler olcak çok eminim eşimi zaten defalarca uyardım egerki yanımda bahseder ve sen bişey demezsen o evi başınıza yıkarım die ben çok sinirli asla sakın kalamiyorum ve sizden fikir istiyorum egerki olurda bahsederlerse her ikisindende damla ve o eylem olcak şıklıktan bahsederlerse nasıl bı tepki vermem gerekiyor lütfen fikir verin bana ((
Bu tepkiyi eşin onlara vermeli, onların durmayan çenesini eşin durduracak.
Çünkü onlar seni sinir etmek için her defasında konuyu açacaklar sende sinirleneceksin, onların istediği yerine gelmiş olcak.
Eşine şöyle , gereken tepkiyi eşin versin , ve bir daha konusmasinlar.
Allah aşkına evlenmisiniz ne gerek var böyle abidik gubidik konular açmaya ya, bu ailelere ne oluyor böyle .
1,493,077 soru
24,395,927 cevap
349,750 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın