Bizim binada birinden alacağımız var. Ve paraya sıkıştik. Adam da dün aradı yarin öğlen bir ugaryin da hesaplaslm dedi. Eşim çalışıyordu ben gittim. Evin hanımı uyuyormuş bende adamdan istemeye utandım sonra uğrarım abla uyanınca aramak isterse arasin dedim. Akşam üzeri oldu abla aradı canım gel dedi. (İkiside dışarı çıkamıyor titizlik sorunları var) neyse gittim adam açtı yine kapıyı hanım yok dedi. Abi kucağımda çocukla in in cik yapıyorm şaka gibisinz dedim. Sen dedi karşında 5 yaşında çocuk var gibi konuşmazsin dedi ama nasıl bagriyor. Neye uğradığımi şaşırdm. Sanki zorla dayandım kapıya para para diye.. sonra tamam abi çocuk korkuyor sesini yükselterek konuşma kalsin kalacak olan istemiyorum dedim. Birdaha elini kolu havaya kaldırarak üzerime yurudu bana vuracak. Çık git burdan kapıya gelmişsin ayıp bu yaptıgin bilmem ne neler dedi. Asansör bekliyordm bende. Binerken sen çağırdın bizi. Asil senin yaptığın ayıp dalga mı geçiyorsunuz dedim. Aşağı indim eşimi aradım. Böyle böyle oldu dedim. Eşim 1 saat uzaklıkta çalışıyor. 14 dakika sürdü eve gelmesi. Gelirken yolda telefonlasmislar bu adamla. Ne konuştularsa eşim bıçağı aldı binaya çıktı. Araksindan çıktım bende çok korktum. Bu adam bindada başka oturan komşuları çağırmış korkmuş belli. Neyse arayı soguttular konu kapandı. 1 saat sonra toplantı yapılacak. Eşim o adamı senden özür dilettiricem diyo başka bsi demiyor çok korkuyorum.