0 oy
252 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Çok sicakliyorum ve terliyorum 2. Dozdan sonra neler yasadiniz ? Benim gibi hisseden var mi ? 

Hafif de kolum aciyo .☺️

16 Cevaplar

0 oy
(4,393 puan) tarafından
Kuzu sen ilk dozu kaçıncı haftada olmustun ya hatırlıyorum hamileliğin son zamanları oldun sanki bizde 32+3 üz daha hic olmadım korkuyorum bebek büyüdü zararı olur mu diye ya 
tarafından
Kuzum tam hatirlamiyorum ama 30 dan sonra oldum sanirim ☺️ bebise bi zarari olmadi benim de cok hafif kolum acidi kuzu .Doktorum yaptir deyince yaptirdim
(4,393 puan) tarafından
Benimde özelde gittiğim doktor zaten geçirdin yaptırma diyor devlette hangi doktora gitsem yaptır diyor kararsız kaldım kuzum ya
tarafından
Kuzu yaptir bence icin rahat olsun ya benim doktorum basta yaptirma diyodu .Sonradan bakti hamileler kotu etkileniyo ol dedi ☺️❤️ ilk dozu ol en azindan icin rahatlar ben 2. Yi dogumdan sonra oldum
(4,393 puan) tarafından
Öyle yapacağım bende sanırım kuzum çok saol dua et bende sağlıkla kavuşayım minik bal topağıma :) ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Canım ilk ve ikinci dozda bisey yaşamadım hiç farketmedim bile kolum agjrsin  etsin ama üçüncü doz beni bitirdi diyebilirim çok ağrım çarpıntım  oldu 
0 oy
tarafından
Şifa olsun inşallah kuzum ama ben sinovac oldum bilemedim hiç hissetmedim bile 2 doz oldum 
0 oy
(135,868 puan) tarafından

kiz bana hic bisi olmadi yaa :D ilk dozda kolum agridi oda baby boyum ustune yattiydi heralde ondan oldu 2  hic bisi hissetmedim gecmis olsun 

0 oy
tarafından
Biontech olmadım ben ama.ablam ikinci doz biontech daha ağır geçti canım kolu şişti inşallah olmaz sende 
0 oy
tarafından
İlk dozda hafif kol ağrısı oldu oda ertesi gün geçti kuzum ❤️ 3. Doz biontech oldum iki ve ucu hiç bilmedim kol ağrısı bile olmadı cnm ☺️❤️
0 oy
(1,964 puan) tarafından
İki dozda da birşey hissetmedim canım hafif asi yerinde ağrı vardı o kadar
0 oy
tarafından
Aşıyı vuruldugum gecesi sabaha kadar tir tir titredim yazın gününe battaniyeyle uyudum 3 gün ayak kemiklerime kadar ağrıdı kız çok zordu ama bünyede bünyeye fark ediyor inşaallah sende olmaz 
0 oy
(140 puan) tarafından
Ben 2 dozda da hiç yan etki yaşamadım kuzum. 
0 oy
tarafından
3 kere oldum.biontech hafif kol.agrisi oldu sadece
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Benim ilk gün vğcudumda kırgınlık olmuştu halsizdim bide 12 saat sonra ateşim çıkmıştı parol içmiştim geçmişti ama her bünyedede farkediyo annem mesela koronayı daha ağır atlatmıştı aşısındada koronadan beter olmuştu eşimde hiç bişey olmamıştı kol ağrısından başka. Allahım bitse şu illette rahat etsek ya
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Üç dozda da kol ağrısı dışında bir şey yaşamadım. 
0 oy
(2,562 puan) tarafından

Hic bisey kolum agridi 2 gun hafif :D

0 oy
(25,192 puan) tarafından
Hiç bişey yaşamadım 3.de şaftım kaydı :D 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Mide bulantısı ve halsizlik yaşadım canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
15 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Heidi (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 155 göst.
0 oy
6 cevap 163 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sude ATAY. 9 (1 puan) tarafından soruldu

412,387 soru

12,414,763 cevap

44,980 kullanıcı

Kategoriler

...