0 oy
4,669 göst.
Aile kategorisinde (32 puan) tarafından

arkadaşlar eşimin bir iş yaptığı abisi var başka şehirde oturuyor o gelince beraber gece 4 5 e kadar oturuyorlar o zaman geliyor eve bende pek istemiyorum ama beni hiç dinlemiyor bı gün sabah kalktım 7 de baktım yatakta yok hiç gelmemiş eve aradım hemen açmadı sonra aradi beni abim düştü göğsü sıkıştı hastaneye getirdim dedi bende tamam dedim ertesi gün telefonuna baktım abisyle konuşmaları gördüm konuşmaları şimdi buraya atıyorum bakın siz bı ona sorduğum da ben otelde kalmadım nazlı ablayı bıraktım dedi ben senin üstüne gül koklamam senden başkasıyla işim olmaz dedi bı dahada konuyu kapattı bı kaç kez de yakaladım başkalarıyla konuştuklarını sadece konuştum başka birşey olmadı dedi diğerlerine ama şimdi benim içim hiç rahat değil 2tane çocuğumuz var ikisinde küçük alıp başımı gidesim geliyor o kadar zordayım ki çocuklarımı alır giderim dedim çocukları nereye götürüyor sun dedi tam bende tek başıma giderim dedim ama gideceğim bı yer de yok babamın evine gidemem ha 

Bu arada eşim de teyzemin oğlu oluyor napacagimi bilmiyorum en ufak birşeyde benim geçmişte yaptığım hatalarımı yüzüme vuruyor herkese anlatırım diyor ben de artık dayanamıyorum kendimi öldürürüm dedim hickimse hiç birşey umrumda değil dedim böylelikle konu kapandı konuşmak istiyorum şimdi ama beni tersliyor konuyu açma diyor napacagimi bilmiyorum söylediklerinin hiç birine inanmıyorum hiç de guvenmiyorum telefonun şifresini değiştirmiş söylemiyor da bana çok zor durumdayım napacagimi bilmiyorum bana akıl verin 

image

image

image

72 Cevaplar

0 oy
(1,060 puan) tarafından

Off çok kötü ya. Ayrı odalardalar anladığım kadarıyla:(

-Reklam-
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Malesef aldatıyor ve zevk ala ala yani bilinçli gidemeyeceninin bilincinde
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Yani herşey açıkça ortada geçmiş ola. Bide sesleri dinle yazmış ahlaksız
0 oy
(5,879 puan) tarafından
Sesleri dinle kusuyor kafa bi milyon falan aldatıyor baksana abisi mesajları sil demiş bu nebiçm abi hiç ahlak haysiyet yokmu Allah yardımcın olsun ama asla inanma yalan söylüyor 
(32 puan) tarafından
O abisi de evli 2 tane Kocaman kızı var yaşça büyük birisi keşke onun eşine de ulassam da söylesem ama nereden bulacağım
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Allah yardımcin olsun canim. Abisi de biliyo durumu sanırım. Çivisi çıktı dünyanın 
(32 puan) tarafından
Evet biliyo anlamına geliyor abi de eşini aldatıyor
(7,792 puan) tarafından
Ben o mesajlari yengeme de atardım kendim de basar giderdim.
0 oy
tarafından
Allah'ımmm.. okuyunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü

Allah düşmanımin başına vermesin çok kötü durum ki aşıksan daha da kötü bir durum 

Allah o kocanın belasını versin %100 aldatıyor net. Çok kötü oldum içime öküz oturdu resmen. 
(32 puan) tarafından
Senin mi benim mi
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Ohaaaa üzüldüm suan senin adına bacım.   :((
0 oy
(606 puan) tarafından
Nazlı ile değil başka biriyle işi bişirmiş çünkü kusuyor demiş nazlıya 
(32 puan) tarafından
Nazlı nerde diyince masa da yazmış  başka biri olduğu apaçık ortada bir de  dergaha hocaya gidiyor zikir çekmeye Allah'tan korkan bı insan neden bunu yaapar hem o adam yüzünden bunun da aklına girdi
0 oy
(12 puan) tarafından
Aldatıyor. Eşinin babası ile konuş 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Baya otelde kalmiş klima sormus oda numaramız demis otelden para çekildiği görülmesin demis rabbim yardımcın olsun kardeşim 
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Aooboo valla aldatiyo yazisalari sil aan kadinlar hic kondurmaz sende inanmak istemiyosun
0 oy
(79 puan) tarafından
Gecmis olsun aldatiyo pislik
0 oy
(122,610 puan) tarafından
kesinlikle bi b.ok yemis 
0 oy
(191 puan) tarafından
Canım aldatıyor keşke burdaki arkadaşlarla beraber aksini söyleyebilseydik ama malesef bariz belli erkek milleti güvem olmuyor ki o yüzden kadınlar olarak ayakta durmamız gerekiyor her zaman valla boşan derim ben hiç konuşup kendimi dahi yormazdım inan kadın isterse her türlü ayaklarının üstünde durur ben eşimle tartıştığımız da genelde çok nadir tartışırız ona ihtiyacım olmadığını tek başimada ayakta durabileceğimi dile getiriyorum aksini diyince bi tarafları kalkıyor bunların keşke başta yüz vermeseydin  
0 oy
(514 puan) tarafından
Allah belasını versin inşallah ýa yemin ediyorum gece gece o kadar üzüldüm ki Allah yardimcin olsun kardeşim 
0 oy
(38 puan) tarafından
Canım gerçekten çok üzgünüm ama sen nasıl hala yüzüne bakabiliyosun Allah belasını versin ahlaksız insanın helali dururken nasıl harama gider bu nasıl bi zihniyett Allah ıslah etsin emin ol ben olsam asla affetmem asla yanında durmam sende durma çocuklarını böyle bir pislikle kalmasina izin verme
0 oy
(223 puan) tarafından
Sen kadınsan napardin biliyonmu eline kaynar suya alıp olmayacak yerine dokerdin bak bakalim bir daha yapabiliyormu
0 oy
(11,216 puan) tarafından
Otele gitmis iste. Daha acik ne desin :/
0 oy
(109 puan) tarafından
Bir eş gece 12den önce gelmiyorsa istisnalar hariç arkadaş buluşmasında yapıyorsa bunu geçmiş olsun canım zaten her şey ortada 
(32 puan) tarafından
Gelmiyor kızıyorum beni hiç dinlemiyo ki oturuyoz birşey yapmiyoz ki diyor gördük neler yaptığını da
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Aynı şeyi görsem o telefonu Bi yerine montaladım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
7 Haziran 2023 Aile kategorisinde Berfingok (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Rtyww (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.