Kızlar kafam allak bullak şüphe denen şu lan.et duygu beynimi ve kalbimi kemirip duruyor bütün hayatımı etkiledi resmen. Bugün eşimin gömleğinde yaka kısmında farklı lekeler gördüm bir türlü anlam veremedim kadın makyajı bulaşmış desem ense iç kısmında. Kalktım yıkadım çıkan bir leke mi diye bakmak için leke çıktı. Sonra aklıma şey geldi bazen askılıkta yer olmayınca farklı kıyafetleri üst üste asıyorum acaba ordan mı renk verdi diye düşündüm çünkü eşim öyle bir şey yapacak biri değil telefon desen 7/24 ortada şifre falan yok birde muhafazakar biridir namazı vs şaşmaz ama tabi bunlar yapmayacağı anlamına gelmiyor. Şimdi size fotoğraf aticam bi bakar mısınız. Hani biriyle temas etse bile buralara bulaşır mı leke?
Aldatilmiyorsun kiz adamın boynu kirlenmiş yine de takipte kalmakta fayda var tabi de makyaj lekesi hemen geçmez. Makyaj yaptıktan sonra giyindim zaman o fondöten var ya nasıl işliyor birsuru leke çıkarıyla çıkarıyorum
Buradaki şeylerden etkileniyor insan ister istemez.
Kocam geçen akşam arkadaşı aramış bizimkinin çalıştığı insanlar nasil bende çalışmaya baslamak istiyorum diye akil almak için bende kiminle konusuyor bu saatte diye odayi bastim
1,508,481 soru
24,619,130 cevap
364,515 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın