0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bacağı şişti davul gibi oldu resmen buz koyuyorum izin vermiyor akşam birşey yoktu sabaha uyandığında şişti kızardı ebe buz koy dedi ama kıyamet koparıyor buz koyunca başına gelen var mı sağlık ocağına mı götüreyim hastaneye mı yoksa geçer mi sağlık ocağını aradım açmiyorlar ya:(

8 Cevaplar

0 oy
(5,568 puan) tarafından
Ya bende pazartesi oğlumu aşıya götürecem 18 ay aşısı. Geçmiş olsun
(5,568 puan) tarafından
Yakınında hastane falan var mı ya yada yine sağlık ocağına götür. Kaç aşı yapıldı
tarafından
Ağızdan damla verildi her iki bacağa da aşı kiminede koldan yapılıyormuş
Hastane yakınımda canım sağlık ocağı da aynı şekilde uyanmasını bekliyorum dolmuşa biner götürürüm sağlık ocağı geç olur artık
(5,568 puan) tarafından
Ya kuzum ya . Bana yaz ama
tarafından
Uyanınca buz koydum yine indi canım biraz uyumadan önce koydum yattı iyi olmuştu biraz bir duş aldırdım biraz iyi oldu zaten ağrısı yok çok şükür hatta hiç yerinde durmuyor ondan böyle morardı
(5,568 puan) tarafından
Ya geçmiş olsun :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ufak ufak bastırmadan ovalayabilirsin. Bizim de şişmişti hemşire o şekilde yapmamı söylemişti.
tarafından
Yapıyorum canım buzdolabı poşetine koydum gezdirdim üstüne ama kıyamet koparıyor dayanamadım bıraktım şimdide uyudu belkide uykusu vardı diye bu kadar ağladı
0 oy
tarafından
Acile götür yani ne bekliyorsun ki 
tarafından
Keyfi bekliyorum canım yeni oldu ve zaten ebe dedi sisecek diye niye götürmeyeyim ben öyle çocuğa bir şey olduğunda iki uc gün evde hastalanmasını iyice bekleyen annelerden değilim
tarafından
Olsun gene de bir acile götür çok şişti diyrsun ben çok korkuyorum artık çocuklara bişey olunca
tarafından
Canım götürürüm zaten ben çocuk iki öksürük hapşırık oldu mu anında soluğu hastanede alıyorum bu da iyi bir şey değil ama ne yapım eşimde aynı sekilde hemen götürüyoruz  şimdi ebe de söylediği için bir de çok kişinin başına geliyor bu durum zaten öyle komple bacak sisse buraya yazmaya bile fırsat bulmadan giderdim dünden beri kontrol ediyorum uyuyor şimdi uyanınca bakacam yine ona göre goturecem
tarafından
Tamam canım belki zaten dikkat ettiğinde bende çok pimoirikliyim bişey olsa hemen doktora götürüyorum çok korkuyorum ne biliyim o yüzden kötü oldum
tarafından
Olabilir canım insan korkuyor işte bende bir şey olsun hemen götürüyorum normalde aşıdan hiç etkilenmez ateş ağrı huysuzluk hiç olmadı bugüne kadar ilk defa oldu çok şükür diyeyim diş çıkarırken bile huysuzlugu yok hic
tarafından
Massallah nazar değmesin inşallah duzellir hemen kıyamıyorum hiçbir çocuğa kendi çocuğummus gibi için parcalaniyor hemen ben de ya çok geçmiş olsun
tarafından
Çok sağol canım insan anne olduktan sonra anlıyor o duyguyu ya
tarafından
Aynen öyleymiş cidden annelik çok farklı bişey
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle birşey olmadı ama normalden fazla. Şişlik varsa bı sağlık ocağına götür eğer ordaki doktor derse acile götürsün
tarafından
Tamam canım öyle yaparım uyudu şimdi arada bir açıp bakayım eşim nöbette şuan olmazsa kendim dolmuşa biner götürürüm  yeni oldu zaten sabah altını açtığımda da pek bir şey yoktu bir kaç saat içinde oldu çok hareketli bir de ya
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Bizde bacağa aşı yapmadı canım iki kol bir ağıza damla şeklinde 

Kızımında kolu şişti buz tuttum ben 
tarafından
Değişiyor canım bacak kol öyle hangisine yapılırsa buzla geçti mi ya
(3,822 puan) tarafından
Kızımda çok tutturmadı. Ertesi gün şişmişti sabaha geçti akşam banyo esnasında koydum şu buz aküleri varya ondan
tarafından
Vala izin vermiyordu kıyamet kopardı uykuda vardı bakacam şimdi yine
0 oy
tarafından
Pamuğa kolanya dok ve masaj yaparak ov hemşire öyle demişti bana bende öyle yaptım indi
tarafından
Tamam canım uyanınca onu yapayım
tarafından
Canım her altını acmada yap gün içinde 3 veya 4 kere bişey olmaz baktın hiç inme yok götür hastaneye
tarafından
Aynen canım öyle yapacam zaten
0 oy
(828 puan) tarafından
Benum oğlumun kide öyle oldu gecti cnm sağ ayagihem şişti hemde alerjik gibi kizardi ablam hemsirh sordum bazı vücutlar tepki veriyorms korkulacak bir şey yok dedi
(828 puan) tarafından
Bir gün sürdü öteki gün geçti canım gözlemle eğer şişkinliği uzun sürerse hastaneye gotur geçer ama korkma cnm
tarafından
İnşallah ya normalde aşı hiç kızımı etkilemez hiç bir aşıda huysuz olmadı ateş çıkmadı çok şükür bunda da bir tek bacak şişti ya
(828 puan) tarafından
Korkma cnm geçer inşallah bende hep çocuk konusundan ablamı çok rahatsız ederim :D anneyiz sonuçta
tarafından
Benim kimsede yokki edeyim:)
(828 puan) tarafından
Sende burda Sor cnm :)
0 oy
(934 puan) tarafından
Korkma canm bazı bebeklerde aşı sonrası şişlik olur alerji yapar 

Oraya kolonya dök masaj yap bir beze bol miktarda kolonya dök beklet 2 gün sonra geçer
tarafından
Tamam canım sağol bir arkadaş daha demiş öyle yap diye
(934 puan) tarafından
Yap canm şuan uyurken koy kolonyalı bezi m.etme
tarafından
Tamam yapayım hemen buz değil naislsa uyanmaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
1 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 1,071 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
8 cevap 308 göst.

411,014 soru

12,369,302 cevap

42,274 kullanıcı

Kategoriler

...