0 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,234 puan) tarafından
tarafından kapalı
Görümce evlendi boşandı arkasında eşimle babası durdu Bi cocugu var 1 sene evli kalabilirler kendisi yok evde soguk davranıyor bnmle ilgisiz telefon bağımlısı haftanın 4 5 gunu kavgalı ay içinde iki üç kez annesine gelirdi sonra boşanmak istedi ailesinde boşanırsan genede yanındayız dediler ve durdularda eşiyle ayrıldıktan 1sene sonra eşi evlendi başkasıyla cocugu un gürüsü var haftada Bi babasıyla cocuk ordan döndükten sonra cici anneye gitcem dedm tabi görümce de cıldırdı bütün hıncını ailesi ve eşinden cıkardı neymiş sizin yüzünüzden boşandımda arkamda durmadınızda bilseydim boşanmazdm ailesi ona dedi kurtarabilcekse evliliğini kurtar yok dedi kendisi ailesi napsın Bi annesi babası kaldı ev aldılar onun üstüne yaptılar oda Bi iki atkısını kattı diye onun üstünde dursun dediler yok pişmanım kşke boşanmasaydım filan bizim eve gelmişti eşim biti kafana takma ilaki olağan şeyler desede yok Bn sizden akıl almaya gelmedim deyip bağırarak cocugu aldı giti eşine dedim karışma aralarına girme madem Biz karışuyz bnlede diyaloğu kestı şu durumda kım suclu 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

13 Cevaplar

+1 oy
(28,647 puan) tarafından
Eşi evlenince pişman olmuş acısını sizden çıkarıyo bence 
(1,234 puan) tarafından
Bencede
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşi elden gidince kiyemete binmiş geri mi alacak bu saatten sonra
tarafından
Kız birde eşi hemen evlendi mi yanı
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Neyin cevabını bekliyorsun olan ortada biz ne desek boş dönüşü yokki zaten
(1,234 puan) tarafından
Yok yani suç bizimi bizim zorla boşan dedik
(1,851 puan) tarafından
Hani burda bazen yaziyolar ailem arkamda değil babam git annem sabret dedi diye demekki büyüklerin varmış bı bildikleri zorluyorlar. Ama bazisida yazıyo ailem  kabul etmiyor  arkanda kimse yok
kadın sığınma evine gidem diye. Gorumcen tedavi olmali bence sonrada evlensin. Bu durumda aile evladiin arkasında olmuş napsinlar
0 oy
tarafından
Koca bulun ona siz belliki yaramamış boşanmak hem kendi yapıyor hem milleti suçluyor oh ne ala 
(1,234 puan) tarafından
Vala sorma
0 oy
tarafından
Görümcen eski eşini kıskanıyor. 
(1,234 puan) tarafından
Bizde unutamadı herhalde dedik
tarafından
Unutamamış zaten çok belli. Eşi hemen mi evlenmiş 1 yılda insan başkasıyla evlenebilir mi??
(1,234 puan) tarafından
Boşandıktan Bi sene sonra evlendi
0 oy
tarafından
Ben bosanmak istemedikten sonra ailem bana ne derse desin kocami niye bosayim gorumcen cocuk mu kendi iradesi yok mu da ailesini sucluyo adam evlenince kiymete binmis ayrilmasaymis o zaman
(1,234 puan) tarafından
Bizde oyle dedikte yok diyo başka taraftan anliyosunuz diyo olan olmuş sonuçta
tarafından
Adam evlenmis artik dönüşü yok ki o da bulsun bi koca evlensin ev de varmis ustune oh
(1,234 puan) tarafından
İşte bizde diyoda yok evlenmem diyo
0 oy
tarafından
Bir annenin başka birine anne dediğini görmesi zor bir durum ama bunu için başkasını suçlaması hiç doğru değil benimde teyzemin kızı herkesi suçluyor boşandı 
(1,234 puan) tarafından
Tabikide cok zor ama biz buna sebep olmadikki kendi istedi boşandı yanı babası gil alıştırıyosa cici anne de diye biz napabilirz bu durumda
tarafından
Valla dediğim gibi benim teyzemin kızı boşandı ben onun evine bir kere bile gitmedim sorsan ona ben bile suçluyum bazıları bosaninca kafayı siyiriyor
0 oy
tarafından
Benim kardeşim de bosandı dahha 21 yasındaydı hepimiz çekemiyosan bosan dedik ben pişmanım evlendikten sonra dahha fa pişman oldum çünkü çocukla bosanması kolay değil sabret dememiz lazımmış 1 2 yılda evlilik oturmuyor yeni bi insanla hayatımızı birleştiriyoruz benim evliliğim de de çok sıkıntılar oluyo ama kardeşimin halini gördükten sonra kolay kolay bosanmam kimseye de bosan demem aldatma içki dövme falan gibi olmadıgı sürece. Yani demem o ki bosan arkandayız demek sürekli bunu dile getirmek hiç iyi bişey değil bosanınca arkasında durulur orası ayrı
(1,234 puan) tarafından
Ama kendisi arkamda duracakmısınz diye direti hep ağlayarak eve geldi 3 4 gün gitmiyordu babasıda üzüldü haline sana kalmış ama kapımız açık dedi napsın
0 oy
(3,592 puan) tarafından

Giden gitmiş gorumcen yeni akillanmis :D kocasi evlenince depresyon geçirmiş 

0 oy
(3,029 puan) tarafından
Ortada suç filan yok kimse silah zoruyla boşan demediyse iş işten geçmiş adam evli artık büyük ihtimal mutlu olmasını istemiyor eski eşinin. Ailesi yanındayız demiş daha ne desin 
(1,234 puan) tarafından
Galiba ya
0 oy
tarafından
Sen uzak dur kıskanç şirret biri görümcen başkaları mutsuz olsun hep ben mutlu olayım diyen bencillerden madem kocan çok iyidi bosamasaydin başkasına gidince değerli oluyor hem kendin diyorsun elinden telefon düşmüyor diye çocuğunada ilgisizki çocuk başkasını yerine koymaya hevesli senin yuvanıda yıkar bu kadın eğer kocan kardeşine düşkünse
0 oy
tarafından
Zoruna gitmiş evlenince bazı kadınlar aslaa benden sonra kimse ile evlenmez kapımda yatar diye düşünüp boşanıyor sonra evlenince de aileye suç atıyorlar 
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Ay çok zor yaa kocası bi hayat kurmuş hemen görümcen kuramamış anlayışlı olun biraz inş oda kendine layık birini bulur ne diyim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 936 göst.
0 oy
11 cevap 948 göst.
6 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ftmaaa (2,557 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,034 soru

24,395,260 cevap

349,689 kullanıcı

...