Kızlar muhabbet kuşum var 8 aylık çok kelime öğrettim öğretmez olaydım üstünü örtüyorum yine susmuyor başıma ağrılar girdi artık zaten tansiyonum var nasıl sustururum ben bunu ya
Muhabbet konuşur muki
korkmasamda bide ben alsam ondan hayvanlari çok severim ama dokunamama gbi sorunum var.Kaynana dirdiri kadarda degildir cnm nolck
Es istiyordur belki sıkılıyordur
Konuşsun kız bizim de vardı şaşkın annemler bakıyordu 5 senelik muhabbet kuşuydu yavruyken almıştı annem her kelimeyi söylüyordu insan gibi konuşuyordu ben hamile kaldım kıskandı beni herkes benim ile ilgileniyor diye oğlumun cinsiyetini öğrenmek için annem eşim ablam ben gitmiştik hastaneye babam ile evdeydi bebeğin kafasına s*çayım diyip durmuş babam da ekmek almak için çıkarken evden apartmandan kaçmıştı babamla ablama deli olurdu sonra bir daha almadık babamla ablam öldü annem oğlum için aldı o da 6 ay durdu kaçtı balkondaydı eşim kafese bir çarptı kuş direk tüydü annem de daha size kuş yok dedi öyle kaldï bende cesaret edip alamıyorum yoksa çok seviyorum oğlum sürekli kafesini yere düşürüyordu eşimde kanatlı diye tiksiniyor bir kere köpek denedim 2 buçuk ay durdu geri verdi aldığımız yere eşim ondan da tiksindi güya ama he korktu da diyemedi bir şey
1,493,315 soru
24,399,526 cevap
350,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın