0 oy
727 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından

Ayyy kızlar venus jiletler olmus 200tl dun dort bıcaklısını 204tlye gordum. 80e aldıgım jiletti yaaaaaa. Orkid olmus 80lira 80 dusununnn. Ben kıllarımı örmeyi dusunuyorm ama pede bi care bulamadm yardm edin :D neden mecburi ihtiyclar bukdr pahalı ya anlamyrm bunlr mecburi ya mec bu ri herkes agda yapamıyo benm morarı tenim msela epilator batık yapıo siyah siyah sevmyrm ne yani jilet kullanmak lüx mü oldu. Nrmal jiletlerde pahalı uc bıcaklı dort bıcaklı. Gercekten cok sacma hal aldık napıcaz bilmiyorm. Ped flan ndemek 80lira ya

image

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Japonya'da pet kadınlara ücretsiz sadece Türkiye'de var böyle şeyler :)
-Reklam-
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Herkes agda tapamiyi diyon da onlarin da fiyati uctu jilet agdafan ucuza gelir :D epilasyon desen makine yani o da elektrik yiyo bi guzel :D elektrige %50 den fazla zam geldi yani iki ucu boklu degnek artik her şey lüks
(114 puan) tarafından
Okdr haklısın ki... :D
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Orkid alma bi sürü marka var ucuza yani çözüm çok basit :D 
0 oy
tarafından
Bende geçen gün gittim 16 tane 37 tl dedi almadım gittim 5 tl ye bin den aldm .. şok oldum ya kızımla aynı fiyata bez mi kullancaam 
(114 puan) tarafından
Kız güldm valla acıncak halimize :) kzmla aynı fşyata bezmi kullancm dedgne :) halimiz harap
tarafından
Valla kızıma slepyy aldm 35 benim bez 36 :) gel de gülme
(114 puan) tarafından
Haha :D  ki sleppy daha emici bzmkinden kalın hc degilse :D
tarafından
Aynen kiz
0 oy
(1,438 puan) tarafından
venus jilet iyimi bende alacaktim geei iyi degil dediler almqdim 100 tlydj ozqman simdin200 mu olmus off
(114 puan) tarafından
Ben kullanıyodm cnm evet iyi nrmal jilet gibi gecesine cıkmıyor kıllarm yani ama artk alamam
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben valla isteyen ayiplasin 1 numara şok bebek bezi aldım işimi görüyor bide Pet gibi tahriş etmiyor iyi oldu 60 tanesi 40 kusur TL valla bu şekilde olucak artık mahfolduk hele ben bunlara para versem kıza mama bez nasıl alacam vallahi iyice beynim durdu mahfolduk ya
(114 puan) tarafından
Al bendende okdr.. Beynim durdu haber izlemiyim diyorm izlemesen ne acı gercek heryerdr karsına cıkıyo
(4,061 puan) tarafından
Sorma gerçekten öyle bazen haberleri ağlayarak izliyorum gerçekten çok kötü durum
0 oy
tarafından
Ben orkid kullanmıyorum 
(114 puan) tarafından
Valla artk bende kullanamıyorm
0 oy
tarafından
Ay yok be millete sorsan herşey çok ucuz herşey çok güzel. Bakıyorum etrafımda herkes halinden memnun. Dillerde bir şükür lafi. Adam taş kaynatıp sofraya koysa ona da sukredecek insanların bu kadar cahil olması sinirimi bozuyor. Herşeye şükür şükür bu ne ya savaşta miyiz kıtlık mi var.neye sukredecegiz. Herşey bol.bol var ama biz alamiyoruz. 
(114 puan) tarafından
Valla sağlıga sukrederz isimiz var sükrederiz Allah evlat vermis sükrederiz de basit seyler bile lüx olunca artk neye sükredelim ki bz
tarafından
En önemlisi sağlık tabiki ama insanca yaşamakta istiyoruz.
0 oy
tarafından
Evet ya ben geçen alamadim çok puhalı
(114 puan) tarafından
Malesef bende alamadm
0 oy
(265 puan) tarafından
Ay cidden mi 2 bicaklisini aylar önce 80li bı fiyata almıştım. gerçekten 200 TL nedemk ya bı jilete.Allah sonumuzu hayreylesin gerçekten.sabah migrosa gittim bizim eve en yakın diye 41 kusur liralık bez  59 küsur olmuş sen de 60.ve ikizlerim var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
(114 puan) tarafından
Valla migrosta iki dahamı katlıyo anlamdm ki digerlerine gore. Şey yapıcaz artk market market gezip fiyt kıyaslıcaz kmsenin isi gucu yok ugrastrdıkları seye bak ya
(265 puan) tarafından
Canm Ankara'da hava buz bebeklerle mecbur alicam.ordan geldim direk netten 192li bez sipariş verdim daha oraya para vermem :) hep böyle diyorum bişey olunca mecbur gidyrum ya pöff :(

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
+1 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (537 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,174 soru

23,854,431 cevap

320,031 kullanıcı

...