0 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
Kizlar postlardada demiştim kananama ve ağrım vardı hastanede doktor dediki küçücuk bişey var haftaliginida demedi yanindada kanama var dedi kacgundur hala dewam ediyo ama değerler yüksek cikiyo ewe geldim yarınoldu sağlık ocağına gittim doktor ultrasyona baktı anneminlerin burda doktorun ultrasyona vardı rica ettim baktı dediki küçücuk bişey dedi bunu kan değerlerinle anlarız düşük olup olmadığını belkide düşmüştür çünkü tam haftamida bilmiyom dediki 4 haftalık olsa gelişirdi kalp atışında dinlerdik dedi kizlar kafam çok karıştı düşük olup olmadığında bilmiyom doktorlarda bişey demiyo 

4 Cevaplar

0 oy
(187,101 puan) tarafından
okudum ama pek anlamadim nasi kucucuk tabi kucucuk olcak 
(86 puan) tarafından
Yani anlamiyolar cnm bebekmi etmi diyo gelişmesi lazım diyorlar anlamadım ben
-Reklam-
0 oy
(4,673 puan) tarafından
Yani eğer dış gebelik gibi tehlikeli bi durumdan şüphelenmedilerse bi hafta daha bekle kızımın kalp atışını ben 6. Haftada duydum ve benimde kanama alanım vardı bi şey olmadı 
(86 puan) tarafından
Kuzum bana dedi düşük belkide dedi ilaç verdi ama ewe geldim ağrım çöktü kanamada oluyo su sonra ağrım geçti düşük oldumu onunda bilmiyom sağlık ocagindaki doktorda küçücük bişey dedi kese yok dedi anlamadim bende
(4,673 puan) tarafından
Sen tekrar başka bi doktora git canım
(86 puan) tarafından
Bugün acile gitcem yine canim
(4,673 puan) tarafından
Acilde bilmiyorlar çok sen iyi bi kadın doğuma görün
0 oy
(2,039 puan) tarafından
En iyisi kan tahlili yaptır canım değerine bakılsın 2 gün sonra tekrarla 2 katına çıkarsa evet sağlıklı bir gebelik değilse de düşük yapiyorsundur 
0 oy
tarafından
En iyisi başka doktorla görüşmek 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
27 Mart 2026 Diğer kategorisinde Dilekk (1,745 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 644 göst.
+1 oy
3 cevap 294 göst.

Kategoriler