Merhaba kizlar gebelik disinda bi sorum olcak size kimseye paylasamiyorum burdaki postlarda gordum cesaret aldim esimle iki yildir evliyiz gorucu usulu evlendik esim cok sinirlidir yanlis konussa bile dogrusunu o biliyormus gbi davranir gecen sene bir dusugum oldu esim ve kaynanam yuzunden bayram temizligi yaptirdi bana kaynaanm ve asiri derece de temizlik hastasi duvarlara kadar ellerimde camasir sulariyla temizledim kanamam oldu cahildim hicbirsey bilmiyordum esimle haataneye gittik esimde surekli bana siddet uygulayan biri hastanenin ortasinda yatis yapicaklardi o orda birsuru insanin icinde bana bagirip cagiriyordu aksam aksam hastaneye gittigimiz icin laflar yapiyordu dusuk yaptigimi anlamistim doktorlar elinden zor aldi hastanede yatirildim kurtaj oldum simdi yine hamileyim 20+1 haftalik esim beni aldatiyor kac defa yakaladim arkadasim girdi fln konusmustur dedi ama sabaha kadar hic uyumadi telefonunu sigarasini aldi tuvalete gitti sabh ezani okumadan cikti gitti evden nereye gittigini sordum dovdu beni bu halimle hamileligim boyuncada surekli siddet goruyorum ama siddetinden cok hakaretleri benim canimi daha cok yakiyor simdide erken dogum riskim var sabahtan beri hicbirsey yemedim su disinda hicbirseu yiyemiyorum aileme kimseye soyleyemiyorum bi defa soyledim cok buyuk kavga cikti esim ve babam arasinda simdi kimzeye soyleyemiyorum napcagimi da bilmiyorum sürekli soguk surekli laf ediyor ne yapcagimi sasirdim sizce ne yapabilirim ilk bebegimi istemediler bunuda istemiyor gibi artik napcagimi sasirdim kaldim cok caresizimm
Yargilamak bizim haddimize degil de merak ediyorum boyle bi adama hadi katlaniyosun cocuk neden yaptin be kardesim kendi hayatini bitirmisin karnindaki yavrunun hayati simdiden belirsiz korunun neolur olan cocuklara oluyor boyle Ailelerde bosanma kacinilmaz sonrasi belkide durumun olmadigi icin cocuklarda devlete....
1,490,795 soru
24,363,470 cevap
347,310 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın