0 oy
1,266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

Merhaba kizlar gebelik disinda bi sorum olcak size kimseye paylasamiyorum burdaki postlarda gordum cesaret aldim esimle iki yildir evliyiz gorucu usulu evlendik esim cok sinirlidir yanlis konussa bile dogrusunu o biliyormus gbi davranir gecen sene bir dusugum oldu esim ve kaynanam yuzunden bayram temizligi yaptirdi bana kaynaanm ve asiri derece de temizlik hastasi duvarlara kadar ellerimde camasir sulariyla temizledim kanamam oldu cahildim hicbirsey bilmiyordum esimle haataneye gittik esimde surekli bana siddet uygulayan biri hastanenin ortasinda yatis yapicaklardi o orda birsuru insanin icinde bana bagirip cagiriyordu aksam aksam hastaneye gittigimiz icin laflar yapiyordu dusuk yaptigimi anlamistim doktorlar elinden zor aldi hastanede yatirildim kurtaj oldum simdi yine hamileyim 20+1 haftalik esim beni aldatiyor kac defa yakaladim arkadasim girdi fln konusmustur dedi ama sabaha kadar hic uyumadi telefonunu sigarasini aldi tuvalete gitti sabh ezani okumadan cikti gitti evden nereye gittigini sordum dovdu beni bu halimle hamileligim boyuncada surekli siddet goruyorum ama siddetinden cok hakaretleri benim canimi daha cok yakiyor simdide erken dogum riskim var sabahtan beri hicbirsey yemedim su disinda hicbirseu yiyemiyorum aileme kimseye soyleyemiyorum bi defa soyledim cok buyuk kavga cikti esim ve babam arasinda simdi kimzeye soyleyemiyorum napcagimi da bilmiyorum sürekli soguk surekli laf ediyor ne yapcagimi sasirdim sizce ne yapabilirim ilk bebegimi istemediler bunuda istemiyor gibi artik napcagimi sasirdim kaldim cok caresizimm

20 Cevaplar

0 oy
(1,082 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ilk once guzel kardesim Rabbim yar ve yardimcimci olsun. Bak bu adamla omur gecmez pskilojin bozul sizofren bile olursun. Allah korusun seni dovuyor ye bebegine bisey olsa ya sakat dogsa ya gene dusuk yapsan bunlari dusun. Allaha buyuk konusmayim ama senin yerinde olsam pilimi pritimi toplar defolur giderdim.. Kendine gel birak o adami kendi akil sagligin ve bebeginin saglini dusun sana simdi boyle yapan yarin bebegin dogunca agliyor diye onu bile dover. Yapma birak gitsin

Ihanetin affida telafiside olmaz.
(7 puan) tarafından
Cok dogru soyledin ama ben karnim burnumda babamin evine gitsem kolumdan tutup beni geri getirirler devlete flnde soyleyemem daha once babam yuzunden yurtta kaldim nasil bi yer oldugunu biliyorum
(1,082 puan) tarafından
Ahh canim benim Rabbim yardimcin olsun seni onlarin serrinden korusun :(
tarafından
yurtla.kadin siginma evi ayni degildir canim
-Reklam-
+2 oy
(273 puan) tarafından

Yargilamak bizim haddimize degil de merak ediyorum boyle bi adama hadi katlaniyosun cocuk neden yaptin be kardesim kendi hayatini bitirmisin karnindaki yavrunun hayati simdiden belirsiz korunun neolur olan cocuklara oluyor boyle Ailelerde bosanma kacinilmaz sonrasi belkide durumun olmadigi icin cocuklarda devlete.... :'( 

(273 puan) tarafından
Bak sen böyle anlattikca nefesim darlaniyo bak kac yasindasin bilmiyorum benden kucuksun belkide Buna dayanarak suanki sinirimle bisi yazarsam kirilma.... icime atamamm...seni nasil aç birakir eşin ....yiyo hadi esinin Ailesi neden sahip cikmiyo senin Ailen nerde ayy cildircam ortada gebe bir kadin var ac birak siddet goster aldat gururunu yok et Allahtan korkma neoluyo kiyamet kopsada rahatlasak bu nedir ya cok gerildim yanlis anlama cok uzuldum sana bi kahve yapcam ellerim titriyo bi an gozumun onune geldin
(7 puan) tarafından
Ailesi esimden beter kendimi bi batakligin icine dusmus gibi hissediyorum battikca dibe batiyor gibiyim yardim cigliklarimi duyacak kimsem yok ne baba tarafindan ne esim tarafindan en son yuzum morluklar icinde kaynanamlara gittim ust katimda oturuyor yeni ayirdim evimi soyledim yuzumu gosterdim ben ne yapayim dedi arkasina dondu biyik altindan guldu cok zoruma gitti daha yasim 21 ama kendimi artik 80 yasinda hissediyorum
(273 puan) tarafından
:((( kiyamam sana Allah sana zulm eden kim varsa senden beter etsin kizma hic bana doktugun gozyaslarinda bogulsunlar vicdan azabindan uykulari kacsin insallahhhhh bak sizin orda bosanmak yokmus tamam bunu anladim ailede sahip cikmiyo onuda anladim rol yap oyna eşini kendine yönelt polise git desem gidemicen nedim yavrum ben sana cok kucuksun daha :(
(7 puan) tarafından
Aynn oyle valla ah bi bilsem herseyi duzeltirim ama hakkimi hicbirine helal etmiyorum ne bu dunyada ne obur dunyada hicbirine
(273 puan) tarafından
Bak taltik uygula icinden gelmicek cok zor biliyorum huzurun icin kendin icin diyorum katlanmaktam baska carem yok diyosan kocani kendine yonelt anla nedemek istedigimi
+1 oy
tarafından
Çaresiz değilsiniz bnce eşinizi şikayet edin yada kadın sığınma evine gidin 

WC de ne fuski yedi acaba sabaha karşı çıktı 
tarafından
Yuhhh ya cahil salaklar insan değiller ki napcksn peki
(7 puan) tarafından
Gururumu ayaklar altina alip suclu benmisim gibi yapicam esime karsi napayim artik cani ne zaman konusmak isterse konusur yanina gitsem de korkuyorum gidemiyorum ki diger odada agladigimda sesim cikmasin diye gelip dovup dovup gidiyor sessizce bekliyecegim baska yapabilecegim hicbir seyim yok
tarafından
Saçmalama ya ne kdr rahatsn sende nasıl izin vericksn yaa hamilesin cocugunuz da mı düşünmüyorsn
(7 puan) tarafından
Cocugumu dusundugum icin bunu yapmam lazim karsi koyarsam karnimdaki bebehime zarae verir bu sefer
tarafından
Sana vuruyor ağlıyorsun bebeğine zarar vermiyor mu sanıyorsun senin mantığın da bana çok garip geldi kusura bakma yani
+1 oy
tarafından
Korunmak için keşke bir sağlık ocağına falan gitseydin yaa çok üzülüyorum yeminlen yazık ya bebeye de şiddet uygularsa bilemessin allah ım sen koru yarabbim ailene ne yap ne et anlat yoksa senin için ve bebeğin için hiç iyi bir son olmayabilir gerekirse ara polisi şiddet anında seni alsınlar kadın sığınma evine git bari idareten 
(7 puan) tarafından
Bende oglum dogduktan sonra baana yasattiklarini ona da yasatirmi diye korkuyorum daha 21 yasindayim ailem yanimda degil esimin ailesi yuzunden dogru durust gelmiyorlar bile
tarafından
bari polis çağır birdahakine seni alsınlar susma sen susarsan o devam ettirir
0 oy
(771 puan) tarafından
Yavrum öncelikle allah sabır versin   zor olduğunu biliyorum   ailen sahip çıkıyorsa  ailenle konuş korkma  derim ilerde bunda çocukta etkilenir   artık ne karar verirseniz şimdiden verin  derim çocuk zarar görmeden sen daha fazla şiddet gormedn
(7 puan) tarafından
Aileme soylesem hicbirsey yapmazlarki annemin evindeykende babam hep doverdi yagmurdan kactim doluya tutuldum
(771 puan) tarafından
Cnm illaki bi cikis yolu vardır sanda yazık ya bebeğine bişey olsa
(7 puan) tarafından
B3nde ondan korkuyorum
(771 puan) tarafından
Ozman devlete sığın   bişeyler yap çünkü arada olan el.kadar bebege olucak
(7 puan) tarafından
Babam yuzunden yurtta soginma evinde kaldim oralar inan bana daha kotu
(771 puan) tarafından
Bu hayata çekilmez ki yaşadığın cehenrlenmdn farkı yok yargilamiyorum sadece   nasıl olur nasıl çare bulursun bunun derdindeym
(7 puan) tarafından
Ahh keske bi bilsem
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Ne demek çaresizim yazık günah değilmi sana ara babanı sahip çıksınlar sana git kurtar kendini 
0 oy
tarafından
Sana kocalık yapmayan biri nasıl cocuğuna babalık yapacak ya aile kurmanın amacı ne. Ben anlamıyorum sevgisiz saygısız Bi evde evlilik nasıl yürütülür hemde hakaret şiddet varken gercekten bunu aklım almıyor. Ya biraz düşünün Allah aşkına siz canınızı sokakta mı buldunuz niye kendinizi ezdiriyosunuz . Ailenizle kavga cıkacak diye paylaşmıosunuz ama sizin hayatınız nolcak 
tarafından
Senin hayatın nolcak bebegin nolcak
(7 puan) tarafından
Her zmanki gibi mecbur gururumu ayaklar altina almaktan baska carem yok ki sabah cikti hala yok aradimda gel dedm erken dogum riskim var karnim agriyor bi acile gidelim dedim 15 dkkika uzaklikta hastane isim var dedi kapatti suratima
tarafından
O kadar rahat yani insan hiç mi korkmaz. Gelmiosa kendin gitmeye çalış kötü bişey olmasın
(7 puan) tarafından
Kuzum ben kapinin onune cikamayan bi insanim bide hastaneye hayatta birakmazlar hem param yok bu halde neyle nasil giderim hemen duyarlar
tarafından
Ailen gelmez mi götürmeye uzaktalar mı
0 oy
tarafından
Ailene söyle cnm böyle bı insanla nereye kadar  yapacksinki. Hem yargilamyn demişsin burda seni neden yargilayaljm asıl yargilnck insan kocan kocn olacak o adam.. ALLAH yardımcın olsun canım. Rabbim ıslah etsin. ma bian önce. Ailenle konus adam olmaya niyeti yoksa bitir gitsin. Çocuğu yaparken istiyorda oluncami istemiyorlar.
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Cnm ilk öncelikle allah yardim etsin seni anlaya biliyorum içinden geleni yap cnm kim ne derse desin  ne yaparsa yapsın hiç kimseyi takma içinden geleni yap  
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Vay vicdansiz vay hamile kadına el kaldirilirmi ki hiç bir zaman kaldirilmamasi lazım yani boşan dersem günaha girecem 

Ailene ssöyle kavga etmeden halletsinler bence bu böyle nereye kadar gidecek 
0 oy
tarafından
Canm bastada böyle olduğunu biliyor yordun keşke hiç cocuk yapmasaydin sonra mdi sana böyle davranıyor sen nasıl o bebeği buyutcesksin  çok bı durum aylesiyle mi mi yasiyorsun
0 oy
tarafından
Canım sana ve çocuğuna bişey olursa napicaksin sürekli şiddet görüyorum diyosun 

Annen baban arkandaysa sana git derim orayada kavga etmeye gelirse uzaklaştırma al derim böyleleri bunu hakediyo 
0 oy
tarafından
Allah kurtarsin diyecem ...simdi 1 cocuk sonra 2   3 belki 4 .. bu adamla hayat nasil gececek .. ailen arkandaysa hicbirseye katlanmak zorunda degilsin
0 oy
(145 puan) tarafından
Tatlım oncelikle allahım sana yardım etsin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah kocani ve kaynanani çekmek zorunda değilsin kadın hakkı diye bişey var seni bu hamile halinle dovuyorsa allah korusun ilerde öldürür bosan kadın sığınma evine falan gidersin orda sana iş imkanı sunuyorlar öyle pisliklerin allah belasını versin 
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun şikayetçi olun boyun eğmeyin aileniz sahip çıkmazsa devlet koruma altına alır sizi
0 oy
(546 puan) tarafından
Yemin billah böyle kocalari dinlenir dinlenir o kadar doverim ki içim soğumaz.Bebegim yargilakmi biz kimizki.Allahim yar ve yardımcın olsun.artik olan olmus bebeğin var.Ama o adamı çekmek zorunda değilsin.babanda bir az şiddet yapan biri sanırsam.Caresiz değilsin Allah var.ailene danış bu konuyu saklamkla hem kendi hemde bebeğinin hayatini tehlikeye ariryorsun.he babanda sahip çıkmıyor yavrum polis var kadin sığınma var.orda sana bakarlarda bebegin olduktan sora işte bulurlar.yapma kendine begenine yazik günah valla.O adamida daha fazla çekme ne demek ya aldatıyor ve bile bile bunu cekiyosun bence bı an önce topla kendini
0 oy
(349 puan) tarafından
Daha yenı uye olmussun tamam derdın var paylasıyosun ama sence ne yapman gerek ne yapmayı dusunuyosun ona hayır yapamam o olmaz bu olmaz ınanasım gelmıo gercek olduguna
(7 puan) tarafından
Ben evet yeni uye oldum ama hamileligimin basindan beri gebelik donemi ile ilgili olan yere uyeydim buraya bugun uye oldum haklisin inanip inanmak sana kalmis birsey bak ben 12 yasinda ise basladim bi yandan calisir bi yandan okurdum babamla aramiz iyi olmadi hicbir zaman kiz cocugum diye erkek kardeslerimle farkli bana farkli dsvranirdi bi gun komalik oluyordum resmen dovmesinden hastaneden yurda gonderildim inan o an beni gorsen bin tane insan sirayla bana vurmus zannedersin gozumdeki morluklari sirtimdaki kemer izlerini gorsen acirsin neyse polise para vermisler cikartilar beni yurttsn siginma evinden velasil babamdan kurtulayim diye evlendim ama yagmurdan kacarken doluya tutuldum bu sefer elim kolum bagli babamin evi desen ayni kocamin evi desen ayni devlet desen yine para verip beni alirlar sonra getirdiklerinde ne olcak zannediyorsun dersmi cikarirlar sence mecbur susuyorum aslinda sessiz cigliklarimi kimseye duyuramiyorum ben bi tutunabilecek dalim var su an o da oglum ama cok korkuyorum onunda boyle. Ayni seyleri yasar diye bende ne yapacahimi bilmiyorum yasim 21 belki cozum yolu olsa inan yaparim her yolu denedim ama care yokkk bi gun elbette biri sessiz cigliklarimi duyavak olum var cok sukur bi gun elbete hepimiz olecegiz ben o gunu bekliyorum sadece
0 oy
tarafından
Seni öldürmesini mi bekliyorsun neden söylemiyosun ailene?
0 oy
(3,076 puan) tarafından
COK uzuldum bacm .. Okurken nefes almakta zorlandm eger ailen arkandayda ailene soyle canm hc korkma 
0 oy
tarafından
seni yargilayacak bisey yokki canım eşini yargilamak lazim baba evine gidemiyorsun koca evinde kalamiyorsun isin cok zor Allah yardımcın olsun. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 434 göst.
4 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 792 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde prens annesi (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,350 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde GizemK (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 760 göst.