İyi akşamlar lütfen bana bı akıl verin artık birşeyler yapayım da rahatlıyayım Konum ise görümcemle ilgili..İ2 yıllık evliyim görümcem benden küçük erken evlilik yapmış Bu iki yıl içinde Kardeş gibiydik Bende tek gelinim oda tek görümcem.. Konuya şöyle devam edeyim şuan görümcemle 6 ay oldu konuşmuyoruz neden mi kırıldım hemde çok Babam rahmet edeli 5 ay oldu ve gorumcemden beklediğim telefon beklediğim destek hiç gelmedi bana neden bu kadr takıyorsun diyeceksin ama değer verdiğin kardeş arkds gibi gördüğün insandan beklersin degilmi ewet bende bekledim sadce bir defa aradi ve dahada hiç arayıp sormadi ben yine arar dedim hata kaynanama bille belli ettirmedim demedim neden kızın hiç aramadi beni diye çünkü arar beni diye düşündümm ama o hiç aradım ve ben tamamiyla kirildim ve konuşmak hiç istemedim zaten oda hiç atamadığı sormadigi için konuşmadık tabi oda o sıralar gebeydi ve doğum yaptı bende aramadim sadce bı ara kaynanami aradı o yokken ben cvp verdim daha 10 günlük doğum yapmisken gözün aydin diyip kapattımm Ve şuan tam 6 aydır ne arıyoruz nede konuşuyoruz hata üstüne numaramı silmis Konu böyle.. Bende kendimce öyle ki Co nefret edeci yada ne bilimm hemen barışan ve konuyu bitiren biriyim konuşmak ve aramak istiyorum görümcemi ama biraz huyunu bildigim için ben ararsam çok memnun ve mutlu olur ve üstüne derki baak aradınn faln lafta çakar bana tam kötü oluruz diyorum yani ondan beklediğim tepki gelmeyecek hani ben diyorum aramızda çok kötü birşey yokken biri adım atsın bunuda ben yapmak istiyorumm ama işte onunda bu tepkilerini görürsem yani resmen benimle dalgada geçer annesini arayıp şunuda der Köpekler gibi aradi beni yengede der yanii şuan bilmiyorum sizce napayım ???