Kizlar ya izmitten görümcem gelmis kaynanamım evine ziyarete bizim de evimiz yakin neyse bize de gidip geliyor 9 aylık oğlu var çok yaramaz görümcem hiç sahip çıkmıyor çocuğuna saldım çayıra mevlam kayıra bırakıyor çocuk her yeri darma dağin yapıyor eline ekmek veriyor yiyemiyor da zaten her yere döküyor sofraya oturtuyor sözde tüm hali yemek oluyor bir haftadır yerleri silip supurmekten etrafı toplamaktan anam ağladı diyebilirim oğlu sürekli bağırıyor 2 aylık bebegim var hiç uyumuyor onu ben yanında olmasam bebeğe vuruyor zaten bebegim çok ağlak bi ağlamaya başladı mi susmuyor ben kendi işimi zor yetisitiriyorum zar zor bi de bunlar çıktı başıma görümcenim se saolsun oglumu aliyim yaramazlık yapmasın gibi bi düşüncesi yok inadima yapiyor gibi annesinin evinden çok benim evimde gece gündüz sanki annesini degil beni ziyarete gelmiş gibi vallahi temizlik yapmaktan biktim sutum azaldı stresten benim bunlardan kurtulamam lazım şöyle aklı zehir gibi çalışan arkadaşlardan fikir istiyorumm ((((((
Sürwkli iş yaptır canım. Çocugu döktügü zaman eline ver süpürge süpürsün. Masayı toplat. Abla bir toplar mısın benim bebegi emzirmem gerek de. Çamasır astır makina boşalttır. Bir yer kirlendi mi kendi kendine söylen Emin ol bir daha gelmez
1,487,704 soru
24,319,521 cevap
345,252 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın