Kendine günlük bir program oluştur iş yaparken muzik dinle ya da birini ara konuş o zaman iş hemen bitiyor . Sabah kalkınca her yeri topla , her yeri köşe bucak süpür sonra ac bir şarkı hem söyle hem oyna hemde iş yap. Sonra biraz ara ver seni sıkmasın. Saatlerce değil tabii ☺️ al eline temizlik kovasini bezini mopunu önce bebeğin yattığı odadan başla , yatak odası , oturma odası , salon giriş ve mutfak , en çok mutfakta iş yapmasini severim. Dolapların yüzünü sil nasıl güzel gelecek temiz olunca ardından fırının içini üstünü sil , buzdolabıni boşalt iyice karbonatli su ile sil guzelce düzenle. Biraz daha dinlen tencere tava olan dolaplı kısma gir sırasıyla yerleştir. Evine en sevdiğin arkadaşların gelecekmis gibi düşün onlara mahcup olmak istemezsin demi oyle temizlik yap. Ardından yap bir kahve al yanına çikolatani uyut bebeni ohh miss çok mu yoruldun yemek yapacak enerjin mi kalmadı. Eşin anlayisliysa aşkım bugün çok temizlik yaptım yoruldum dışardan yiyelim ya da kahvaltılık şeyler hazırlayalim de. Emin ol eşini şaşırtacak ve mutlu edeceksin. Ertesi gün tuvalet ve banyonu temizle . Eşinin en sevdiği yemeği yap bu temizlik iki üç gün rahat gider benim oğlum da 7 buçuk aylık iki güne bir temizlik yaparım ben . Emeklemeye başlarsa her gün silip süpürmem gerekecek. Uyuşuklugu at üstünden . YouTubedan aç sevdiğin diziyi, müziği işte her neyse Kadir Ezildiyi izle ☺️ elemi kederi sil supur at bas sonra şifona ohh be de . Yapmaya yapmayan canın istemez zoru a gider böyle böyle