0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (611 puan) tarafından

Kızlar yardım ya hiç iştahım yok akşama kadar yemesem acıktığımı hissetmiyorum ama aşırı halsiz oluyorum kolumu bile kaldıracak halim olmuyor bu akşam zar zor süt ve muz yedim bebege faydası olur dimi ne yapacağımı şaşırdım bebek vitaminsiz kalacak gelişimi gerileyecek diye korkuyorum akıl verin nolur ya  yani küçük ve faydalı şeyler ne olabilir bebek için 

10 hafta 2 gün

9 Cevaplar

0 oy
(29,541 puan) tarafından

Normale normale

(611 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ufak da olsa bebege faydalı ne olur yada yemesemde bebek gelişirmi vitaminsiz kalır mı
(29,541 puan) tarafından
Kalmaz az zaman sonra iştahın düzelir
-Reklam-
0 oy
tarafından

İlk 3ay 5 kg verdım ben merak etme cocuk senin bütün vıtamınlerını cekıyor sen bıtıyorsun o gelısıyor ama :)

(611 puan) tarafından
Yani ben yemesemde bebek yine beslenir mi
0 oy
(448 puan) tarafından

Bende 1 2 hafta kalsan senin iştahını acilir:D

(611 puan) tarafından
Ahh canım teşekkür ederim ama önüme Hersey koyuyorlar yiyesin gelmiyor iştahım hiç yok bebek barı geri kalmasa beslenmede
0 oy
tarafından
Bende öyleyim hala eskiden olsa dünyayı yerdim iştahım gelmedi hala 13 hafta
(611 puan) tarafından
Kız ben eskiden olsa bi yerdim var ya cok yerdim :Dşimdi hiç yiyemiyorum :(((bebek gelişimi gerileyecek diye korkuyorum
tarafından
Bu haftalarda yemesen de hiç bir şey olmaz ki küçücük zaten ilk gebeliğin mi
(611 puan) tarafından
İkinci ilk bebeğim karnımda öldü
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Benim 20. Haftaya kadar hiç iştahım olmadı ilk 12 hafta da zaten 5 kilo vermiştim ama kan ilacı ve vitaminlerimi düzenli kullandım bebeğim 3250 doğdu bi sıkıntı olmadı hiç 
(611 puan) tarafından
Masallah canım :) peki iştahın olmadığı zaman ufak da olsa bişey yiyormuydun
(4,090 puan) tarafından
Canım kusuyordum hep muz kaşar kuruyemiş et süt çikolata bunlardan nefret ediyordum ilk üç ay sadece kuru pilav salata yeşil elmayla beslendim diyebilirim 20 den sonra da az az farklı şeyler yedim ama neredeyse doğuma kadar bu nefret ettiğim şeyleri çok yiyemedim
(611 puan) tarafından
Hımm anladım canım rabbim hepimizin bebeğini sağlık versin insallah onları korusun :)
(4,090 puan) tarafından
Amin canım Hayrlsıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
0 oy
tarafından
Cnm yemen lazım..şu an mesela görümcemin kızı son haftlarında ağır grip geçirdi hiçbir şey yemedi beveğin kilosu da azalmış haliyle..tabi senden besleniyor ama sen bitik oluyorsun halsiz oluyorsun..bir çorba  bike içaen yoğurtlu falan iyi olur yada yoğurt ye meyve ye onlar da iyi  olur 
(611 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim canım allah razı olsun bu akşam muz ve süt içtim :) çıkartmamak için öyle direndim ki
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Yakında dişçide alırsın soluğu hemen çürüyüp çektirmeye başlarsın emziriyosan. Depresyondasın galiba isteksiz sönüksün. Hayatı sev. Ye iç güzel güzel ah benim iştahımı versem sana değişelim mi :) sorunu kökünden hallet yani neye canını sıkıyosan onu çöz çözemiyosan yardım al piskoloğa git canım.lohusa sendromum benimde uzun sürmüştü. Ama yemen lazım. Yemek resimlerine bak
(611 puan) tarafından
Canım fikirlerin için cok sağol o iştah konusunda hamile olmadan önce kimse yarışamazdı benimle :D lohusa değilim emzirmiyorum depresyonda 4 ay önce çıktım :) ilaçları bırakalı yani :)
0 oy
(136,676 puan) tarafından
bisi olmaz ilk aylar normal
0 oy
(394 puan) tarafından

İlk 3 ay zaten kilo aksan versen bile bebek etkilenmez bende ilk 5 ay aşırı küstüm sonra 22 kilo ile kapanış:D

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,237 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 231 göst.
+1 oy
18 cevap 243 göst.
29 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guzelkizim (1,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 545 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

413,306 soru

12,443,845 cevap

46,083 kullanıcı

Kategoriler

...