0 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,591 puan) tarafından
Kızlar ben 3 senelik evliyim allah var kaynanamı da çok severim ama bugün beni çok kırdı.Kaynanam her yere giderken bizide çağırır kardeşine annesi gile falan ama eşim gitmez ben hep çok isterim ama elim gitmeyince sesim çıkmıyor bunu kendide biliyor.Biz geçen hafta 4 gün annemlere gittik memlekete orda kaldık kaynanamlar karantinada idi o yüzden gittik sıkılmayalım diye.Kaynanamın kardeşi yurt dışından Ankara’ya taşınmış hep beraber hoşgeldine gidelim dedi eşimde ben gitmem dedi kaynanam başladı söylenmeye gideceğiniz yere gidiyonuz ben 20 senelik evliyim hiç kimseyi ayırmadım halayı dayıyı bildim dedi bunun gibi sanki  ben eşimi onların ailesinden uzaklaştırıyormuşum gibi konuştu bende annem ben kimseyi ayırmıyorum kendi oğlun gitmiyor dedim eşime bir sürü laf söyledi ben odadan çıktım eşim beni savundu ama içime oturdu lafı 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boşve canm takma 
(2,591 puan) tarafından
İki senedir beni hiç tanıyamamış ben bayramın 2.Günü kardeşleri ev görmeye gelecek diye (20 kişi) Annemlere bayramın 3.günü gittim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Takma canım ya
(2,591 puan) tarafından
Beni hiç tanıyamamış canımı sıkan o kayın babam ve 13 yaşındaki kaynım anne sus diyor hala konuşuyor ben başka odaya gittim artık
0 oy
(682 puan) tarafından
O öyle olur herşeyi gelinden bilirler boşver kız kocan savunmuş seni önemli olan o
(2,591 puan) tarafından
Savundu kız allah var onada yazık dedi  ben anamı babamı ziyaret ediyorum onuda anasına babasına götürürüm kimse karışamaz dedi
0 oy
(9 puan) tarafından
Sen de kendini iyi savun muşsun diyeceğini de demişsin    boşver takma kafanı sen düşüneceğine bırak kaynanan düşünsün canım
(2,591 puan) tarafından
Kırıldım canım.Kayınbabam susturmaya çalıştıkça susmadı
0 oy
tarafından
Eşinin yaşı baya küçük o zaman kaynanan 20 senelik evliyse
(394 puan) tarafından
Bende ona takıldım:Dd
(2,591 puan) tarafından
Kız o lafın gelişi eşim 24 yaşında kaynanam da 25 senelik evli
tarafından
Haha millet yaşını küçültür senin kaynanada evlilik yılını azaltmış kız :D tribini de takma kafaya olur oyle
(2,591 puan) tarafından
Bütün akrabaları dua eder bizede Tuğba gibi gelin versin inşallah allah Dye ama kaynanamın ettiği lafa bak
0 oy
(394 puan) tarafından
Boşver canım eşin niye gitmek istemiyor
(2,591 puan) tarafından
Sevmiyor canım benım de dayıma halama gitmez kendininkinede gitmez
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bende kayınvalidemlerle heryere gidiyorum eşim hiç gelmiyo sende tek git 

Ama benim eşim çalıştığı için gelemiyo
(2,591 puan) tarafından
Eşim beni tek de göndermiyor canım ama kendi oğlu gitmiyor benim şucum yok ki
0 oy
(8,068 puan) tarafından
Kız o laflar üzerine annem mi dedin.

Valla ben şunu öğrendim en iyisi kötü gelin olmak yoksa insan kafayı yer.
(2,591 puan) tarafından
Eşim savunduğu için sustum kayınbabam sus diyo kaynanama 13 yaşındaki kaynım anne sus boşver diyo daha da eşimle tartıştı zoruma giden lafları değil beni hiç tanıyamamış olması
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Sen iyi susmussun gideceğim yer anamın evi buna laf ediyorsan senin kapinida unuturum hayırdır derdim 
0 oy
tarafından
Belki eşine soylemistir çoğul konusmustur ..kaynananda yapiyo bazen mesela oğluna kiziyo siz diye soyluyo..
(2,591 puan) tarafından
Ama gideceğiniz yere gidiyonuz dedi laf benım aileme geldi ama ben ona hiç ben gitmem halana teyzene demedim hatta götürsün diye yalvardığımda oldu çünkü kimsem yok burda diye onları da ailem benimsedim ama demekki yanlış yapmışım
0 oy
(1,395 puan) tarafından
Canım sonuçta gelinsin kıyamet kopsa senden bilir :)
(2,591 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Sen sizi her biyere çağırdığı da tekrar ara anne ben gelmek istiyorum ama oğlun gitmem diyor arada şuna bişey şöyle de. Yani senin gitmek istediğini bilsin.
(2,591 puan) tarafından
Kız biliyor geçen haftalarda kaynanamlar kardeşine ev görmeye gidecekti kendi gözüyle gördü eşim gitmem ben benim işim var dedi bende sen gene gidersin ben evde tek kalırım dedim üzüldüm üzüldüğümüde gördü hatta ben eşimle o gün kavga ettim evde ben gitmek istiyorum sen istemiyorsun diye
0 oy
(802 puan) tarafından
Silaı rahim ne kadar Sevab senin eşin bılıyo mu 

Onun sevabını bilse yerinde durmaz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 379 göst.
9 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,238 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 419 göst.
0 oy
6 cevap 93 göst.