+1 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Benim eskiden vardı ama yaşanan küçük olaylardan dolayı bana gerektiği kadar değer vermediğini anladığım için artık insanlarla en yakın arkadaş anlamında değil de normal arkadaş anlamında takılıyorum. Çünkü her insanla aradaki samimiyet azalabiliyor bazen bu sebeple biraz mesafe iyi gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ♡ 

31 Cevaplar

0 oy
(7,935 puan) tarafından

Allah yokluklarini göstermesin var 2 tane:P

-Reklam-
0 oy
tarafından
Var canm 2 tane hemide çok severim kendilerini biri iş yeri arkadaşım diğeri eski evimde komşumdh
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Geçek arkadaşlık dostluk zaman isteyen emek isteyen bir şey sağolsun sayılıdır arkadaşım kötü günümde hep destek oldular bende elimden geldiğince hep onların yanında olmaya çalışırım gerçek arkadaşlık dostluk sürekli konuşmayı iletişimi gerektirmez iyi olduğunu bilmen yeterlidir ailenden bazen ileri bile oluyo ailene anlatamadıklarını arkadaşına anlatabiliyorsun ailenden alamadığın desteği arkadaşların veriyor bazen ağladığında omuz oluyor arkaşlarıma değer veriyorum biliyorum onlarda bana değer veriyorum sesim çıkmayınca yokluyolar Allah razı olsun hepsinden 
0 oy
(581 puan) tarafından
Benim en yakın arkadaşım ablalarim :) ♥️
0 oy
tarafından
En yakin arkadasim once esim ve kizlarim sonra kardeslerim :)
0 oy
tarafından
Yok nalesef teeeee lise zamanı vardı.lise bitmeden onlarda.bitti. bir arkadaşım vardı kuzenimle evlendi dedim heralde akrabaya girdi kopmayiz .Antep'e gitti Nisan zamanı koptuk zaten öylede gitti..
0 oy
(135,933 puan) tarafından
1 tane var  dunyaya degismem
0 oy
(20,397 puan) tarafından
Var. Çok arkadaşım vardır. Hepsi de farklı şehirlerde malesef. Telefonla götürüyoz işi 
0 oy
(3,831 puan) tarafından
Hiç arkadaşım yokki en yakını olsun evlendikten sonra kimsem kalmadı arkadaş olarak 
0 oy
tarafından
Cok arkadasim vardir ama 1 tanesi candan ote bana, dostum sirdasim kardesim artik kac yildir birbirimizin hayatindayiz ❤️
0 oy
tarafından
Yok canım hiç te olmadı valla 

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,911 göst.
0 oy
31 cevap 596 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu

412,633 soru

12,423,154 cevap

45,322 kullanıcı