0 oy
788 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler öncelikle sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum 

Şimdi benim eşim il dışında yaşadığımız yere 4 5 saatlik uzaklıkta bı yerde fabrika işi buldu güzelde bı iş Allah var yaşadığımız yerde böyle çok bı iş imkanı yok genelde market tarzı işler var ama şu durumda var ki benim annem ve kardeşimin benden başka kimsesi yok bı ben varım kapısını açabilecekleri gitmek hiç istemiyorim ama eşimde beni dinlemiyo gidicem diyo ekmek parası diyo annenlerde gelsin aynı evde bile yaşamaya razıyım diyo bu konuda da annemi ikna edemiyorum aynı evde yaşamak istemem sadece aynı yerde olsak yeter bişi olsa onlara ben ne yaparım onlardan başka kimsem yok bana akıl verin ben ne yapmalıyım bi yanım git diyo bı yanım annemleri birakamiyo onlar olmadan ne yaparım bilmiyorum not! aynı evde yaşamak istemem derken ev ev üstüne olmaz diye Allah korusun hastalık gibi bişi olsa onlar istemese bile zorla alır bakarım evime çok şükür sağlıkları yerinde ve genç bir annem var  

25 Cevaplar

0 oy
(3,418 puan) tarafından
Karnin nerde doyuhorsa orda olmalısın anne baba dusunulur canm ama eşinle gitmelisin
(54 puan) tarafından
Haklısınız bazen karşıdan başka birinin bilgisine ihtiyaç duyuyo insan işin içinden çıkamayınca
-Reklam-
0 oy
(78 puan) tarafından
Kesinlikle eşinin yani senin yerin hem çok iyi biri ki anneleri de istiyor senin bi yuvan var adamın elinden gelen de bu ve ben seninle aynı durumdayım annm de kardeşim de gelip gidiyor benim de ikisinden başka kimse yok ama  Evlendi yesem zaten bunları düşündüm 
(54 puan) tarafından
İnşallah vazgeçebilirim çünkü ben oldum olası hep böyleydm bunun sıkıntısını çok yaşıyorum ama elimde de olmuyo ki
(78 puan) tarafından
Biliyorum yaşarsın inan ki ilerde çocukların da senin gibi olabilir yani bunun için danışabilergin yardım alacağın  biri varsa muhakkak görüş mesela benim kayinvalidem görüncem öyleydi 3 yıldır ikisiylede ugrasan ugrasan çok şükür baya baya azaldı özellikle kaynanam da eşimde hiç kalmadı nerdeyse
(54 puan) tarafından
Darısı benim başıma  çok zor bı durum sürekli içinde kurgulamak eşim bu konuda çok yardımcı oluyo banada
(78 puan) tarafından
Eşinin yardımı co kıyı ama bir önce kurtulman dileğiyle canım
(54 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok sağolun
0 oy
tarafından
ayni ev hic olmaz.. ayrica esin ve onceligin evin olmak zorunda bence
(54 puan) tarafından
Aynı evi acil durumlar dışında bende kaldiramam hayırlısıyla eşimi onayladım bakalım geri kalan takdir ilahi
tarafından
hakkinizda hayirlisi olsun inah gider gelirsin cok uzun mesafe dil
(54 puan) tarafından
Öyle yapcaz artık teşekkür ederim sizede
0 oy
tarafından
Artık senin de evin var canım eşin nereye sen oraya. Eşin de iyi insan belli ki tercih hakkı sunmuş nr güzel :) 
(54 puan) tarafından
Sağolsun hiç dayanamaz üzülmeme onaylıyorum artık onu buradaki yorumlar arkadaşlar beni çok aydınlattı
0 oy
tarafından
Eşin haklı canım. Para olmadan geçim olmuyor. Hepimiz ailemizi bıraktık eşinizin işi nerdeyse oraya gittik. Benim annem de yaşadığı yerde tek kaldı. Eşime orada iş mi bul deyim.
(54 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun ama belki gelebilir bı Zaman sonra daha doğrusu herşeyin hayırlısı olur inşallah herkes için
tarafından
Niye birlik evde yaşayalım diyorsun onu anlamadım. Madem kopamıyorsun ailen de oraya taşınsin
(54 puan) tarafından
Yok aynı evde yapamam zaten ev ev üstüne çok karşıyım Allah korusun hastalık gibi durumlar dışında oraya taşınması anlamında dedim sadece eşim gitmemiz için alternatifler sunuyo bana aynı evde bile yaşamaya razıyım gibisinden

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 360 göst.
0 oy
18 cevap 498 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 899 göst.
0 oy
1 cevap 143 göst.
21 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,661 puan) tarafından soruldu

Kategoriler