Kizlar doğum için memlekete gelmiştim. Herkes bana koca bırakılır mı yanliz keşke bırakmasaydn her zorluğa katlansaydın demişlerdi burdan arkadaşlar. Bugün hastaneye gittim kontrol için akciğer gelişmesi için iğne vurdurduk. İkiz olduğu için gün verdi ve erken gelme ihtimali var gece gündüz ara beni dedi doktor. İğneyi vurdurdugumdan beri belim inanılmaz ağrı var oturup ağlıyacak dereceye geldim. Neyse eşim başka şehirde olduğu için arkadaşlarıyla kahveye gitmek istedi git dedim. Ağrımın olmasını bilmesine ragmen saatlerce arayıp sormadı. Up uzun mesaj attim senden azıcık ilgi bekledim diye ki. Buraya geleli tek kavgamiz bu. Arkadaşları yazar anında cevap verir ben yazarım keyfi ne zaman yeterse demezki birşey mi oldu acaba.. bundan sonra beni arayıp sorma doğuma haber veririm dedim. Sana zaten yaranamiyorum ben tamam dedi hepsi bu dalga geçer gibi. Ağrıma ağlamayı bıraktım dediğine ağlamaya devam ettim. İyice agirlastim hiç bir yere gidemeyecegimi bildiği için nasılsın bile demiyor çok zoruma gitti. Yemin ederim kaldıramıyorum artık çok zoruma gidiyor. Ne zaman memlekete gelsem kedi köpek gibiyiz bununla iyi olmam için sürekli yanında olamam ki ya ki insan neyden korkarsa başına gelirmiş hep bı aldatacak korkusu var içimde.. çok güvenirdim bu şekilde yaparak gram güvenim kalmadi..
1,493,205 soru
24,398,141 cevap
349,918 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın