0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Süt olmuş bimde 7.90 mı ne yani 10 süt 80 tl bide bebe biskuvisi baya pahalıya geliyo. Besleyiciligi de yok zaten. Mamaya geri mi dönsem diyorum 500 gr mama 1 ay gider diye dusunuyorum cok vermiyorum cünku ama gece istiyo uyuturken, uyaninca vs. Ama icer mi ondan da emin degilim en son ortalama 7-8 ay önce içmişti sanirim. Napiyim sizce mama daha iyi olur dimi besleyicilik acisindan bide istahsiz bi cocuk zaten

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
2.5 yaşındaki çocuğun gece beslenmesi olmaması lazım bana göre. Kessen daha iyivolurt. Ya da yatmadan önce muhallebi tarzı bişey yedir
tarafından
Gece kesin uyanmiyo nadiren ama uykuya dalarken iciyo bide sabah uyandiginda aglayarak uyanirsa vs veriyorum. Bazende gun icinde süt diye agliyo kiyamiyorum ne biliyim ya
-Reklam-
0 oy
(3,161 puan) tarafından
Canm 2.5 yas artik mamaya gerek yok.aksam birseyler yedir corba vesaire.oyle yatsin.ilk gnler uyannca su ver.insallah brakir bayada buyukmus
tarafından
Biseyler yedrsemde uykuya dalarken istiyo bide istahi yok diye bari gunde 2 kere bile olsa biberon icsin diye dusundugumden biraktirmadim iste
(3,161 puan) tarafından
Belki onu ictigi icn istahi yoktur canm.bnmce braktr 1 hafta ugrasrsin duzene girer allahn iznyle
0 oy
tarafından
2.5 cocuga mama çok çok gereksiz. Yatarken açıkirsa yemek yedir canim . Oğlum bazen pilav yiyordu yatmadan
tarafından
Yatarken yese de biberon istiyo yada gun icinde istiyo ya da gece uyanip veya sabah aglayarak uyanip istiyo gunde toplasan 2 biberon iciyo oda 150 ml sdece. Bilmiyorum ya dedim acaba 36 ay olana kadar devam mi etsem
0 oy
(28,608 puan) tarafından
Çocuk kocaman olmuş yatarken normal besle yatır zaten mamaya gerek yok bana göre
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Gece zaten içmez kiz açılmaz yani
0 oy
tarafından
Kocaman olmuş artık mama ne alaka canım 
0 oy
tarafından
süt ve mamanin yeri farkli canım  gece illa biberon istiyorsa olabilir niye olmasin mamanin tok tutma ve besleyiciligi daha çok 
0 oy
(4,236 puan) tarafından
Artık biberonu bırakmalısın zaten canım illa süt isterse bardakla ver gece beslenmesi de yaptırma yavaş yavaş bırak mama zaten olmaz sütün de fazlası zarar demir eksikliği yapar iştehı azalır kabızlık yapar 
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Büyümüş artık mama gereksiz bence. Hem de gece beslenmesini bırakması gereken yaşta. Acıkırsa uyumadan 1 saat önce normal yemeklerden yedir yatır canım.  Sütün de fazlası demir eksikliğine sebep oluyor diye duymuştum. Belki de süte aşina olduğundan istahsizdir nasılsa süt içiyorum mantığıyla. 
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Hero baby nin kaşık mamalarından alın. Onu biberon da içebileceği kıvamda hazırlayın verin. Benim oğlum 2 ay sonra 3 yaşını dolduracak. Tok ta olsa yatarken muhakkak onu istiyor, sabah uyanınca da. Önce onu yer sonra kahvaltı yapar. 
0 oy
tarafından

24 aylık oğlum 11 aylık kızım var. Oğlumu 20 ayından itibaren kızım ise kendi bıraktı mamayı 9 aydan itibaren inek sütü içiyor geçen eşim dedi 45tl oldu 5kg süt diye dedim mama daha ucuza geliyor :) 850gr similac mama 90tl ebebekte biz de onu kullanıyorduk zaten. 120 150cc içiyor lar sütü 1lt süt 2 gün gidiyor yaklaşık gün içinde de 350cc yoğurt yiyorlar. İçmez benimkiler artık mama. Cici bebe de sütle içmiyorlar sade süt içiyorlar. Cici bebeyi yumurta ile karıştırıp veriyorum. 7 8 tane bisküvi gidiyor günde 2 yumurta. Yumurta ellerinden gelse yemeyecekler. O yüzden karışık yapıp kaşık maması şeklinde veriyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 440 göst.
17 Temmuz 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeoksuzz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
2 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelihazeliha14 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 269 göst.
6 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sengul81 (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
15 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sumbul37 (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,967 soru

24,378,997 cevap

348,578 kullanıcı

...