+1 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından
Bu mamanın içeriği nasıl pek bilmiyorum malum mama fiyatları da aldı başını gitti bebegim 18 aylık olduğu için diyorum bunu kullanim Mamayı bırakana kadar 

4 Cevaplar

0 oy
(1,741 puan) tarafından
Bende merak ediyorum cnm bekleyelim bakalım 15 aylik benim oglum da bebelac iciyo ama artık elimdekiler bitince bunu deneyim diyodum bende uctu fiyatlar çünkü 
(145 puan) tarafından
Hiç sorma Bez mama hangisi ni alacgım şaşırdım bende
(1,741 puan) tarafından
Valla uçtu fiyatlar süt vermeye de güvenemiyorum 2 yasa kadar hiç bi doktor onermiyo napcaz bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Bende bugün aldım 2 kutu 3 numara  bakalım nasıl
(145 puan) tarafından
Bizede yorum yapar mısın bebegin içiyor kabızlık şişkinlik yapar mı diye
(3,282 puan) tarafından
Yazarım canım içirdiğim zaman
(701 puan) tarafından
Hic bir etkisi olmadi bend3 kullandim ilk.basta terddut ettim bir aptamilin fiaytina gore gayet assada bir mama korktum ama Allaha sukur bir sikinti olmadi
(3,282 puan) tarafından
Aptamil kullandık çok gaz yapmıştı sonra hipp e geçtik baya kullandık fiyat yüksek gramı azdı şimdi bebelac kullanıyorum oda olmuş 150 tl bide bimden alıyım dedim 2 kutusuna 90 tl verdim gayet uygun inşllah da iyi gelir
(145 puan) tarafından
Kokusu agır mı öyle diyorlardı alerji yaptı mı canom
(701 puan) tarafından
Yok canım hiç alerji falan yapmadık kokusu daha ağır değil gayet güzel bir kokusu var Normal aptamil kokusu gibi demin Arkadaşa dedim bir tane al Beğenmezsen kullanmazin
(701 puan) tarafından
Bir de brnce bebelaca gore daha iyi bir bir kokusu var bebelac bildigin balik kokuyor bu bebevita ne siskinlik ne ishal ne koku nede alerji yapmadi cok sukur
0 oy
tarafından
Bebelac ile aynı değilmi canm fiyatı 
(145 puan) tarafından
Yok canım bebelac 500gr 80
Bebevita 500 gr 44 TL
Bide her gittiğimde aynı fiyata bulamıyorum
tarafından
Anladm kuzum ben 1 kere görmüştümde demekki yalnış görmüşüm
0 oy
(701 puan) tarafından
Gayet kullanisli bir maama gonul rahatligi ile kullanabilorsiniz ben bir ve iki numarasini kullandim alerji hic bisey yapmadi cok sukur 
(145 puan) tarafından
Şikayet com baktım kötü yorumlar yapılmış korktum içinde çok kötü kokusu agır alerji olmuş filan yazıyordu
(701 puan) tarafından
Cnm bende terduut ettm ama hic dusundugm gibi olmadım aksine Ben de dedim Hani aptamilden hiçbir farkı yokmuş diye aynı mama bence yani aynıydı bir tane kullan begenmezsen kullanmasın ben kendi adima konuştuğumda memnun kaldım yani Gayet de uygun fiyata var benim aldığımda 39.90 40 lira idi yani

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 101 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 113 göst.