0 oy
120 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (299 puan) tarafından

Merhabalar kızlar. Nasılsınız :)

Sorum yukarıda.

Aslında her püf noktasına da dikkat ediyorum. Kapağı kapalı, kısık ateşte pişiriyorum, etin kendinden yağ da atıyorum ama bir türlü yumuşak etli bir kavurma pişiremiyorum. Siz nasıl pişiriyorsunuz?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben normal tencerede yaparsam suyunu bol koyuyorum,suyu bitince bakıyorum pişmemişse tekrar su ekliyorum. Ama düdüklü tencerede yaparsam daha kolay oluyo,hemen yumusuyo,diğer malzemelerle falan olunca daha da iyi pişiyo yumuşak oluyo
(299 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum tarifiniz için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce düdüklüde kendi suyuyla 5 dakika haşlıyorum sonra tavaya alıp tereyağ ekleyip kavuruyorum yumuşacık olur hep 
(299 puan) tarafından
Aaa bu değişik bir tarif imiş. Teşekkür ederim, deneyeceğim :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 173 göst.
0 oy
11 cevap 197 göst.
0 oy
4 cevap 111 göst.
22 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 1anne (777 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 256 göst.

385,044 soru

11,516,124 cevap

35,176 kullanıcı

...