0 oy
141 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (299 puan) tarafından

Merhabalar kızlar. Nasılsınız :)

Sorum yukarıda.

Aslında her püf noktasına da dikkat ediyorum. Kapağı kapalı, kısık ateşte pişiriyorum, etin kendinden yağ da atıyorum ama bir türlü yumuşak etli bir kavurma pişiremiyorum. Siz nasıl pişiriyorsunuz?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben normal tencerede yaparsam suyunu bol koyuyorum,suyu bitince bakıyorum pişmemişse tekrar su ekliyorum. Ama düdüklü tencerede yaparsam daha kolay oluyo,hemen yumusuyo,diğer malzemelerle falan olunca daha da iyi pişiyo yumuşak oluyo
(299 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum tarifiniz için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce düdüklüde kendi suyuyla 5 dakika haşlıyorum sonra tavaya alıp tereyağ ekleyip kavuruyorum yumuşacık olur hep 
(299 puan) tarafından
Aaa bu değişik bir tarif imiş. Teşekkür ederim, deneyeceğim :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 118 göst.
26 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
0 oy
11 cevap 246 göst.
0 oy
4 cevap 129 göst.
22 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 1anne (788 puan) tarafından soruldu

409,036 soru

12,294,079 cevap

38,288 kullanıcı

Kategoriler

...