0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (642 puan) tarafından
Doğum olduğunu başladığını nasıl anlarım ilk gebelik 31 haftalık hamileyim erken doğum riskim var ve karnımın sol tarafı gogusmun alt kısmında ağrı var sancı nasıl korkuyorum ağrım var ağlıyorum suan

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi nedir 3. Doğumun unutmusum bende  nasıl başlar  unuttum 
-Reklam-
0 oy
(20,743 puan) tarafından
Sancı düzenlimi saat tut dakika tut ve karnın kasılarak mı ağrıyo normal bi ağrımı
(642 puan) tarafından
Bebek hareket ediyor şuan oturdum normal ağrı gibi daha önce kasıldıgında sert oluyordu bugün biraz yürüdüm acaba etkisi var mı bilmiyorum böyle bişey batar gibi oluyor
0 oy
tarafından
Sancin fln olcak öncelikle  doğumun basladigini cocugun geldini anlarsin istemsizce ıkınman geliyo cok degisik bi duygu simdi hatırladimda :) sancin kesiliyo o an sadece ikinman geliyo
(642 puan) tarafından
Şuan bebek hareket ediyor böyle nefes alıp verirken bile bişey batıyor gibi oluyor
0 oy
tarafından
Benim dogmum hiç ağrılı olmadı bilmiyorum ama yalancı sancım oldu post üste ciksin
0 oy
tarafından
Bende olanı söyleyeyim 33 haftalıktım karnım patlayacak gibi olurdu daralırdım. Arada yürürken felan karnımın altına kramp gibi acı bişey girerdi. O sancı imiş. Çamaşırım ıslandı bi kaç kez hatta nişan bile geldi ben anlamadım. Çamaşırım islanmasi dolayısı ile gittim. Doktor her ne kadar öyle sancı olmaz öyle su gelmez dese de test yaptı sonuç olarak suyumda geliyormuş sancımda oluyormuş birde 4cm açıklık varmış. Acil sezeryana alındım. Kızım 10 gün küvezde kaldı ama çok şükür hiç bir komplikasyon olmadı sadece antibiyotik tedavisi oldu. 1 ay öncesinde suyum az diye de önlem amaçlı ciğer geliştirici vurulmuştu sanırım  onun faydası oldu. Korona sonrası verilen ilaçlardan erken doğum yaptım ben. Korona ilaçlarını icmedim ama nefes açıcı olarak damardan verilen bir tür antibiyotik sebebiyle oldu. 
(642 puan) tarafından
Bebek şuan çok hareket ediyor ve nefes alıp verirken bile göğsümun sol alt tarafı ağrıyor böyle bişey batar gibi ağrı var kasılma mi bilmiyorum sert değil ama ağrım çok
tarafından
Sadece ağrıdır bence. Doğum sancısı gibi olsa anlarsın diye düşünüyorum daha gecmezse acile git bence
(736 puan) tarafından
Bende 33+6 haftalığım aynen fyz61 anlattığı gibi belimden vuruyor kasıklarıma adım atamıyorum sağıma soluma dönemiyorum kalçalarıma vuruyor ve çok aşırı sık idrara çıkıyorum erken doğum riskim var az önce geldim hastaneden serum filan verdiler şiddetlenir su gelir ise tekrar gideceğim bende nasıl anlicam nasıl fark edicem diyor dum ama emin ol fark ediliyor bir anormallik olduğu :( şuan karnım taş gibi bebeğimde aynı kasılıyor. Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 385 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu