0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

• :(28+3 ten merhaba yarın kontrolüm var sizce doktor alttan bakar mı evet biliyorum erken ama arkadaşımda 32.haftada biraz ağrısı var diye alttan bakmış doktor nts ye yollamış nts deki bayanda daha erken neden yolladi ki falan demiş bende yarın gidecem diye içimde korku oluştu acaba bana da bakar mı diye :ermm:

12 Cevaplar

0 oy
(5,483 puan) tarafından
Ağrın yoksa bakmaz
tarafından
Teşekkürler :)
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Alttan ultrasonla bakabilir gerek görürse 
0 oy
(2,281 puan) tarafından
Bakmaz sanirim daha erken baya 
(2,281 puan) tarafından
Hic korkma gercekten allah veriyor sabrini sukunetini . Ben sezeryan oldumm korkudann odaya gelip beni alana kdar 6 kez buyuk tuvaletmi yaptm lavmana flan gerek kalmadi ahahah ☺☺☺☺☺ biz kadinlar gucluyuz annen seni buyudun sanjyo kiz ☺
(1,152 puan) tarafından
Yaaa ayyy inşallah yaa Allah yardım eder o an amiiin çok amiin. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺️☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️❤️❤️
(2,281 puan) tarafından
Rabbimmm bir ikinmadaa en kolay sekilde dogurmanizi nasip etsinn ikinizindee butun hamilelerinde  insallahhh evlatlariniz saglikli olsun yeter kii inan evladinin bir saglik probleminin  olmasi bin tane dogumdan daha aci verici rabbik yasatmasin❤❤❤❤ sendende allah razi olsun canim benim☺☺❤❤❤
tarafından
Amiiin
(1,152 puan) tarafından
Ağlatçen beni dur kız ☺️☺️☺️ Allah çokça kez razı olsun canım rabbim evladını bağışlasın sana inşallah ❤️
0 oy
(796 puan) tarafından
ağrın akintin yoksa bakmaz bana devlet hastanesi agrim var diye 32 de bakmisti sonra sezeryan oldum zaten onda gerekmedigi icin bakmadilar hiç 
tarafından
Yok çok şükür ne agrim ne akıntım ama belim biraz ağrıyor birde oturup kalkınca rahmimde hafif ağırlık hissediyorum
0 oy
(954 puan) tarafından
Genelde erken doğum gibi sıkıntılar olursa sancı, ağrı vs alttan açılma var mı diye bakar ama her şey normal ise bakmaz
tarafından
Oturup kalkınca hafiften alt tarafta sızı hissediyorum söylersem bakar mı
(954 puan) tarafından
Sızı derken zaten bu haftalarda bebek aşağı baskı yaptığı için hafif ağrı sızı oluyor  bende hiç bakmadı direk doğumda girdim
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Bı sıkıntın yoksa bakmaz ki 
tarafından
Hafif alt tarafımda baskı oluyor oturup kalkınca söylersem bakar mı
0 oy
(3,145 puan) tarafından

38+5 de doğurdum hiç bir muaynemde alttan bakılmaı doğuracağı güne kadar :D

Yani korkma bakmazlar öyle ha demeye bence 

0 oy
tarafından
Yok bakmazlar cnm mecburi önemli birşey olmadığı sürece ve 34 haftadan sonra nts ye bağlanması normal 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
İstemiyorum dersen bakmaz banada dediler istemiyorum dedim bakmadılar bide bişey olmadığı aürece bakmıyolar ağrı kanama vesaire 
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Sıkıntın yoksa bakmaz canım benimkisi 39. Haftada baktı :D ona da bakmicakti udrasyonda suyum az olunca acil yatış verdi açılmama baktı 

0 oy
(135,706 puan) tarafından
alttan muayene zor ve korkunc degil kendini kasmazsan 3 saniyelik bisi ama sana yapmaz suanlik
0 oy
(394 puan) tarafından
Bakmaz canım sanırım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 175 göst.
0 oy
3 cevap 159 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde yekbun63 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu