0 oy
75 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,926 puan) tarafından
Ya kızlar kafama vurim dün burgerde yemek yedik sonrada oyun alanda oynasın diye 1 yaş oğlumu götürdüm iki tane 11 yaşlarında çocuk vardı birinin baya burnu akyodu hasta gibiydi bende bi içime kurt düştü ama neyse oynasın dedim gelip oğlumla felan oynadılar neyse uyuduk sabah oğlum inliyodu ateşi 40 olmuş hasta olmuş. Girip bu kadar çabuk bulaşırmı keşke oğlumu oynatmasaydım hasta olduğunu bile bile braktımya. Siz öyle bir hata yapmayın. 

3 Cevaplar

0 oy
(22,058 puan) tarafından
Bulaşır canim hele çocuklarda daha cabuk 
(1,926 puan) tarafından
Hemende semptomlar gösteryomuşya çok hasta oldu biranda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani neyse oynasın demeyeceksin işte ben dışarda çocuklarımı sevmek isteyen herkese temas yok dokunma yok diyorum
(1,926 puan) tarafından
Öyleymişya kaç kere götürim diye düşündüm ama çocukların hevesini kırmim diye biraz bekledim
0 oy
(18 puan) tarafından
Evet bulaşıyor bende teyzeme gitmiştim kızıı 3 yaşında ve gripmis bana hasta olduğunu söylemedi gittim ayıp olmasn bari biraz oturayım dedim benm kızımda 1 yasnda oynadılar ertesi gün kızımda grip oldu ateşlendi1 hafta hastalık çektik smdi kimseye gitmiyorum  evde oturayimda hasta olmasın yeterki
(1,926 puan) tarafından
Hemende bulaşım bi gecede hastalık beliri eryomuş çok çabuk biranda hasta oldu. Bidaha öyle bişey yapmam bende ders oldu bana
(18 puan) tarafından
Bulaşıyor canm maalsf bebekler hassas olduğu için hemn kapıyor geçmiş olsn

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde melike03 (195 puan) tarafından soruldu

412,830 soru

12,429,318 cevap

45,610 kullanıcı

Kategoriler

...