0 oy
1,087 göst.
Diğer kategorisinde (6,535 puan) tarafından

image

istanbulda 7. Kta otryorum çok tehlikeli bir ev zateb kızım 16 aylık 3 yıl olacak evliyim hep taşınacaz dyoruz bi türlü taşınamoyoruz çıkmak gtmek istyorum istanbuldan eşimde para olsa çıkarız gıderiz dyor tekırdag tarafına gtmek istyorum hem ailem de orda eşimde istyro hele odamız kıyafetlerimz dolabımz hepsi küf içinde siliyorum sabah kalkıyorum aynı inanırmısz belki 5 kutu çamaşır suyu btmiş artık nefret ediyorum heryer uzak bebeğim sıkılıyor bnde boğuluyorum ne olur dua edin taşınalım stresten yüzüm de hep sivilce çıktı :'(

16 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Allah kalbine göre versin o bakteriler insan sağlığına cok zararlı bir an önce kurtulun 
(7,617 puan) tarafından
3 binden  aşağı olmaz
(6,535 puan) tarafından
Bnde oyle düşündüm bide nakliye harici depozito var ev kirası peşin istyorlar bisürğ ıvır zıvır
(7,617 puan) tarafından
Onları saymadım bile
(1,482 puan) tarafından
15 dk lik yol a 1.500 aldılar bizden
(6,535 puan) tarafından
Evet anemlerde aynı mahalleye taşındılar 1 mlyar aldılar
-Reklam-
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Ya çok kötü gerçekten. İnşallah bi an önce çıkarsınız
(6,535 puan) tarafından
İnşalah paraszlığın gözü kör olsun :(
(5,570 puan) tarafından
Aynen cnm ://
0 oy
tarafından
Canım Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin rutubetli ev çok zor Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede istediğin bir ev nasip olur 
(6,535 puan) tarafından
Amin amin inşallah çok zor tutyırum kendımı
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah canım bir an önce
(6,535 puan) tarafından
İnşşalah cnm bnm
0 oy
(54,534 puan) tarafından
En kisa surede taşınır siniz inşallah canim
(6,535 puan) tarafından
İnşşalah bu haftalar da taşınak
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay asko bu tavan demi resimdeki 
(6,535 puan) tarafından
Evet kız salon falan berbat olmuş
0 oy
(3,859 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Seni en iyi ben anlarım benim ev de aynı bu durumda her odam da küf var biz de ev arıyoruz çıkacak inşallah çok zor insan hiç bişey yapmak istemiyor morali bozuluyor Rabbim sana da çok güzel temiz ev nasip etsin 
(6,535 puan) tarafından
İstanbul Pendik :(
(3,859 puan) tarafından
Ben de kartal dayım burası biraz daha pahalı olursa pendikte de bakıyoruz ev. Neresinde pendiğin
(6,535 puan) tarafından
Cnm vala esenyalı evet kartal pahalı pendik merkezde pahalı ben esenyalı da otryorum çok kötü bir yer hiç sevmiyorum
(3,859 puan) tarafından
Neden ki biz de güzelyalı tarafını düşünüyorduk
(6,535 puan) tarafından
Yolları hep bayır güzel yalı blmıyorum ama esenyalı pek sevmiyorum
0 oy
(104 puan) tarafından

Benim evde böyle oluyor siliyorum bir hafta sonra aynı :(

(6,535 puan) tarafından
Ayy dimi bıde yuksek bnm ev
(104 puan) tarafından
Gerçek temizlemeside zor oluyor .ev hep berbat kokuyor inşallah en kısa zamanda tasınırsınız canm
(6,535 puan) tarafından
inşşalah Allahın izniyle
0 oy
(7,506 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin canim ya hayirli bir kapı açsin inş
(6,535 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah canim yaa 
(6,535 puan) tarafından
İnşalah inşallah
0 oy
(12,164 puan) tarafından
Kuzum Tekirdağ çerkezköy De oturuyorum burada iş imkanı o kadar varki yani iş bulamam diyen halt yemiş hem bütün fabrikalar 8 saat çalışıyor ve maaşları da iyi gelin burdan bi ev tutun derim işi sıkıntı etmeyin sakın istanbulda yaşanmaz inan 
(6,535 puan) tarafından
Ailem kapaklıda zaten ben 2 sene fabrıkada çerkezköy de çalştım istanbulda evlendm işte eşimde Çerkeze taşınak dyor orada sankı kirlaar pahalı kızılpınar falan oralara gıdelim dedım eşim dyor kapaklı çok kmseye yakın olmak istemıyorum
(12,164 puan) tarafından
Kapaklı da güzel ama çerkezköy en iyisi hem bütün fabrikalara 15 dakika da gidiyorsun çalıştıysan bilirsin bir çoğunun maaşı güzel eşim şuan 6800e başlıcak inşallah
(6,535 puan) tarafından
Cnm hangı fabrıka çalışacak bnm eşimde lise mezunu değil yaa askarı ücret de istemiyor borç var dye
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Ahhh bilirim rutubetli evin çilesini dokuz sene çektim duvarlardan aşagı şakır şakır su akıyor du Rabbim muradını versin canım inşallah tertemiz bir ev nasip eder sana.
(7,526 puan) tarafından
Âmin cümlemize.  Bizde ev aynı.  Yaza çıkacağız işkence çektirir ya.
(7,817 puan) tarafından
Bilmezmiyim yavrum bende az gözyaşı dökmedim yepyeni eşyalarım harap oldu gelen giden evin cok ağır kokuyor derdi herşey rutubet kokardı gerçi şuan yaşadığımız evde aman aman değil ama ne gelir elden şükrediyoruz.
(6,535 puan) tarafından
Millet kızıma braz kıyafet vermşti onlara bile küf değmiş dolabımız perişan olmuş :(
(7,817 puan) tarafından
Hay Allah yaaa insan çocuğuna çok üzülüyor işte o havayı soluyor yavrucak Rabbim beterinden saklasın yinede:(
(6,535 puan) tarafından
Amin tehlikeli bir ev 7 kat kızım cekyat lara çıkıyro bir daka gözüm den ayırmıyorım:(
0 oy
(4,723 puan) tarafından
Allah en kısa zamanda gönlünüze göre bir ev nasip etsin ezan okunuyor hemde şu an Allah yardımcınız olsun
(6,535 puan) tarafından
Şuan ezan okunuyor yemın edrim bnde bu ezanı şerifin hurmetine dedım sende yazmışsın kurban olduğum Allah büyük :(
0 oy
(7,526 puan) tarafından

Bizimde aynı :ermm: her yeri yaksak 1000 tl doğalgaz gelir.  2 odamızın durumu böyle.  Silsende geçmez izi var. 

(6,535 puan) tarafından
Biizm salona kadr gelmş hep  ay nı gtmıuro:(
0 oy
(164,256 puan) tarafından
allah gonlune gore versin
(6,535 puan) tarafından
Ayy Amin :(
0 oy
(6,160 puan) tarafından
Rutubet bebek icinde zararli bence acil cikin canım bebeginiz icin ayaga kalkin toplanin yazik Rutubet de
(6,535 puan) tarafından
Para olsa eşim dyor bu hfta çıkarız

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 385 göst.
0 oy
7 cevap 459 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melek 0666 (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 380 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 872 göst.

Kategoriler

1,498,462 soru

24,477,325 cevap

355,867 kullanıcı

...