0 oy
1,103 göst.
Diğer kategorisinde (1,718 puan) tarafından

Kızlar bu böcek den var ya akşamları çıkıyor sinir oluyorum ve tiksiniyorum korkuyorum ya mutfağa girmeden önce ışığı açıyorum yerlere bakıyorum öyle giriyorum hemen kaçıyorlar bi yerlere dolap altlarına böyle olan varmı ne yaptınız sadece mutfakda var 

image

Bu tarz böcekler ya aynı böyle eşim ilaç alayım dedi nerden geliyor olabilir makineleri çekip bakalim dedik kaldı öyle  

23 Cevaplar

0 oy
(1,053 puan) tarafından
Babamın evinde varmı bunlar yumurtaları tonlarca yumurta okuyor sonuda gelmiyor naptiysak gitmediler heryeri soktuk ozmanlar dolap altına kadar ilaçlar falan  banamisin demedi şimdi geçmiş ama artık yok diyo babam 2 sene uğraştık berbat birşey berbat 

Allah yardımcın olsun 
(1,718 puan) tarafından
Vala mide bulandırıcı ya ama halletcem bendd korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım kalorifer böceği diyosun sen çok ciddi bir ilaçmalama yapılması gerekir çok çabuk yavru bırakır ve çok fazla yavru bırakır normal ilaçlar öldürmez bu böceği 
(1,718 puan) tarafından
Araştırıcam canm ilaçlama ne kadar ki
0 oy
tarafından
benim evimde de var illet bi böcek bizden önceki oturanlar bu yüzden çıkmış 1 yıldır bi varlar bi yoklar yeni ni ilac daha aldim onu deniycem bakalm insallah onunla gider 

dolap aralarında cikiyor benimde 
(1,718 puan) tarafından
Benimde tezgâhın altından çıkıyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 566 göst.
22 Ekim 2019 Diğer kategorisinde gizeynep (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 347 göst.
7 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Serife003 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,031 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,408 soru

12,446,213 cevap

46,154 kullanıcı

Kategoriler

...