Ya ben anlamiyorum boyle bi hastanede ben nasil pamuk gibi karsilandim galiba annem beni kadir gecesi dogurmus. 9 ay once dogum yaptim orda ve inanirmisin melek gibi doktor ve hemsirelere denk geldim. Dogum sirasinda doktorum ali turhan çağlar ve edanur yilmaz ikisi birden sacimi okşaya okşaya "hadi kizim yapa bilirsin gayret güzelim" diye diye doğum yaptirdilar bana. Ebeleri ve hemsireleri soylemiyorum bile onlardan da tek tek allah razi olsun. Benim basimda 6 tane doktor vardi 2si ali bey ve eda hanim kadin hastaliklari ve dogum doktoru 2 tanesi orotapeti ve fizik, 1 tanesi ic hastaliklari 1 tanesi de cerrahti. Hepsiyle o kadar iyi iletisim kurdum ki anlatamam ilk dogumum oldugu icin cok zordu 4 saat sanci cektim (suni sanciyla dogurdum cunku acil alindim doguma gebelik zehirlenmesi geciriyodum).. bu kadar cok doktor olmasinin sebebi de ben de timor vardi ve tansiyon vardi gebeligimin ilk basindan belli riskli gebelikteydim. Acaba bana ondan mi iyi davrandilar ki bide ben 18 yasindaydim dogum yaptigimda acaba kucuk gorduler beni ondan mi Sizin adiniza cok uzuldum gercekten