Bana küçk süprizler şaşrt beni dedim eşim saolsn A101 den mısır patlatma tenceresi almş spriz anlayışna bakr mısnız ya bide diyoki tabklr bardaklar vardı evde çok dye almadım gözüme bu çarptı dyo Bn tatlı faln alır dye bekliyodm ama neyse buda iş görr tabi en azından işe yarıck bişey almş dye dua ediyorum
Ansızın yapılan herseyi cok severim benim eşimde öyledir mutfağımin bütün bardakları o aldı bardak hastası bitanesi kırılsa cok üzülür aha takımım bozuldu der onun yerine bi tane almak yerine gider 6 tane alir biyerde değişik süs eşyası görsün hemen alir affetmez benim hiç hevesim yok öyle şeylere ama eşimde cok var mesela eve tencere tava alınacak olsa eşim alir bigün granit tencere alıp gelmişti orda güzel tavalar gördüm bi ara çıkıp alalım demişti alem bu adam
Ilgi alanima gore. Ne istemissem.ne seviosam onlari alip supriz yaoar. Bazen birden para atar. Istedigini al der oyle
Eşim sürpriz konusunda bir sahanedir. Daha onun uzrine birini görmedim bana kendi elleri ile bizim hikayemizi anlatan bir roman yazdı en son.
Eşim hic beceremiyor ya bana bir şey alıyor misal söyleyeyim mi ne oldugunu diyor söylüyor
Pazar yapar gelir..
Ne güzel kız işte patlat patlat ye
Bende bı anda akşam mutfağa girerim çay demlenmis al işte suprizzz
1,492,994 soru
24,394,488 cevap
349,608 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın