Eşim başka şehirde ben başka şehirdeyim şuan.. doğumuma 1 ay var ve ikiz hamileyim. Bugün arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmis tamam dedim. Sonra bana sakın beni zırt pırt arayıp rahatsız etme ben müsait olursam ararım seni bunun için tartışma benimle telefonu kökten kapatırım dedi. Yemek yiyeceksiniz sonuçta 2-3 saat dışarda kalırsın dedim.. 12-1 i bulur ne zaman kalkarlarsa dedi. Sen evlisin ve eşin hamile bu kadar mı umursamaz bı insan oldun sen dedim. Herkes evli dedi ama düzgün insan değiller ve tek tartışmamız 2 haftadırlı bu. Asla ben aramasam aramıyor sormuyor. Neyse ben eşinim merak edersem ararım dedim. Sen bana güvenmiyor musun dedi yanındakilere güvenmiyorum dedim. Asıl hamileler rahatça herşeyi yapabilir dedi ben şok oldum ne demek bu..???? Sonra sövdü saydı ağzına geleni söyledi ve telefonu kapattı. Ve asla eşim böyle biri değildi. Sürekli görüntülü arar merak ederdi dk başı arasin demiyorum 1-2 saatte bir halimi sorsun yeterdi.. artık çok ağrıma gidiyor kaldıramıyorum. Ailesine defalarca söyledim hiç bir çözüm olmadı napacagimi şaşırdım. Ben ağladıkça çocuklarım etkileniyor :( ne yapacağımı şaşırdım Allah rızası için akıl verin ya