0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından
Kizlar eşimin teyzesi avında da çalışıyor yani ürünleri satıyor çok ilerlemiş sona geliyor bana sende yapabilirsin ama uğraş istiyor diyor bir kaç tanıdığım da farmasiyle uğraşıyor bana sende yaparsın yada bizden ürün al.kayfini yaparız diyorlar 

Bende istiyorum sonuçta dışarda çalışamıyorum bari bu işi yapıp elime biraz para girse onu ihtiyaclarimi alırım diyorum 

Tabi zor biraz uğraş ister çevre ister 

Bu işle uğraşıyor musunuz  nasıl oluyor 

9 Cevaplar

0 oy
(6,046 puan) tarafından
Valla bı deneyeyim dedim ama olmuyor. Bol çevre bol çene bol bol da nasıl desem iş cilvesi istiyor(bu kelimeyi ben uydurdum) yani altından girip üstünden çıkıp o ürünü bir şekilde aldiracaksin bunun için hiç utanma çekinme falan olmaması gerek. Hepsi mevcutsa rahatlıkla yaparsin
(155 puan) tarafından
Tam görümceme layık bir iş
(493 puan) tarafından
Allah seni iyi etsin gece gece gülmekten çocuk uyandı acemi anne :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla cnm günlere falan gidiceksin ki iyi satış yaparsın birde tabi ustteki arkadaş dediği gibi çene lazım ikna labiliyetin iyi olması lazım..bnde istiyodum da ama evden dışarı çıktığım yok çevre yok kime saticam..o kayıt etmek isteyen arkadaşlar kayı ettirdiği kişilerden para kazanıyorlar..sen satış yaptıkça onlar kazanacak .öyle bisiy duymuştum 
(155 puan) tarafından
Evt bu üstün kazaniyor ama sende kazanıyorsun sen ne kadr satış yapıp yükselen o kadr kazanırsın banada öyle dediler
tarafından
Birde bilmiyorum millet su zamanda bir kilo elma zor aliyo evine böyle alışveriş yapan varmı artık..eskiden lise zamanlarimda çalıştığım yere abla vardı valizle gelirdi .almazdim ben ama arkadaş her geldiğinde alırdı bir sürü bisiy dayanamazdi.
0 oy
(775 puan) tarafından
Ben Farmasi yapıyorum yapmaya çalışıyorum üye bulmak zor fenomen ılanlar kapıyor üyeleri hadi gelin ekibime diyorlar hopp gidiyorlar böyle işte 
(155 puan) tarafından
Evt banada öyle msj atanlar oldu 11 bin 23 bin hesaplı kişiler çoğu kişi onlara gidiyor
(775 puan) tarafından
Aynen öyle burada yasak bu tarz postlar üye ol filan falan demek şuan 8 üyem var ama malum millete paramı var ki alışveriş yapsın
(155 puan) tarafından
Aynn öyle inşallah daha çok uyen olur kazanirsin
(775 puan) tarafından
İnşallah sağolasın sende düşünürsen özelden yaz bana
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Güzel bir ekip kursak aylık para bile alabilirz . Ekiple birlikte ilerlemek lazım
0 oy
tarafından
Kız hiç uğraşma inan zamanına yazık milletle uğraşmaya değmiyor 
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Ben Oriflame yapıyorum. Çevren ve dilin iyiyse satış yaparsın . 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Farmasi denim dedim malesef olmuo csnim . Satış yoksa kazancin da yokki . Tamam ürün içerikleri doğal temiz olabilir ama insanlar alışmış ucuz ürünlere ve farmasi pahali ml leri düşük çevre de yoksa satacak zaten hiç olmaz is.  Kendin al temiz kullan diolar e bu sefer kazanc yoluyla girdigin yola sen para harcamış oluosun:) hele şimdi insanlar markete gidince temel ihtiyacıni bile alırken 10 kere düşünuo 
0 oy
(2 puan) tarafından
Canm bn 4 aydr uğraşıyorum ve sadece evde telfndan yapıyorum şuan liderim aylık 700tl prim alıyorum zor bir iş değil severek yapmak önemli bn öyle yapıyorum istersen sana detaylı bilgi verip yönlendirebilirm ztn üyelik ücretsiz kaybedecek hiçbir şey yok denemeye değer
0 oy
tarafından
Ben yaptım bı ara Oriflame huncalife çok güzel cnm ama çene lazım eğer çok konuşkan biriysen ozamn rahat yaparsn cnm bn iyi satış yapmistm kuzum  

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
18 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
28 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Yagmurlu (29 puan) tarafından soruldu

411,023 soru

12,370,569 cevap

42,387 kullanıcı

Kategoriler

...