0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 3 senedir grip olmadım bi kez nezle olmuştum. Eşim grip oldu bize bulaştı dökülüyorum resmen. Uyuyamıyorum çok şükür kıızım bana göre daha hafif geçiriyor belkide emdiği için. Ama ben bitiğim sol gözümden su akıyor vucudum çok halsiz ve üşüyorum kombi 55 de yanoyor . Az önce eşimi kaldırdım meyve hazırladı ıhlamur yaptı biraz iyi geldi ama şimfi gene aynı bugün ikinci gün ne zaman hafifler bu yaa:(

5 Cevaplar

0 oy
(52,875 puan) tarafından
Bizden anneme gecti usumekten ucucam zannnettim diyo onunki agir gecti üç dört gun suruyo o usume suan hala hasta
tarafından
Çok kötü gerçekten çorapla yatıyorum ya
(52,875 puan) tarafından
Nasıl biseyse buyuklerde grip kucuklerde ates yapiyo suan kızımın başındayım bende atesi cikti kendim ojsurmekten icim disima cikiyo
tarafından
Kızımada banada şurup verdi doktor ama daha faydası yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim dr gitmelisin 

Veya eczaneden takviye vitamin almalisin. 

Garipler bile eski grip değil.hava pis mikrop var bağışıklık zayıf olunca hastalik surekli tekrarlar.

C vitamini d vitamini kullan 

Balikyagi kapsülü bu kış aylarında ihmal etme. Emziren anneler bağışıklık sistemini güçlü tutmali
tarafından
Doktora gttim öksürük şurubu bide parol verdiama hiç faydası yok
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Bu da kovid değil de yeni model mi acaba. Kuzum inan aynı durumdayız eşimde bir hafta önce başladı bende 2 gün önce şimdi oğluma geçti. Üşüme ayakları bir türlü ısıtamama ve feci bir vücut ağrısı. 
tarafından
Tat ve koku gtti mi hiçbişeyden koku tat gelmiyor
(3,164 puan) tarafından
Eşimde koku gitti ben de şuan için gitmedi elhamdülillah
tarafından
Ben kötüyüm ya
(3,164 puan) tarafından
Rabbim şifamızı versin kuzum
tarafından
Amin çok sagol canım
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ayyy vala aynı beni tarif etmişin dündebdir bende öyleyim doğalgaz 55 te ama sabki ben donucam eşim iki bataniye atı üstüme fayda etmedi bir yonda getirdi atı üstume anca öyle biraz ısındim düsün ya iki batani ye bitanede yorgan üstüme atıp oyle ısına bildim çok halsizim kulaklarimin içi bile çok ağriyor
tarafından
Bende öyleyim çok bitkinim
(1,019 puan) tarafından
Aynen  vala hic halim yok yaa
0 oy
(342 puan) tarafından
Aynıydık eşimle pozitif çıktık test yaptırdınız mı
tarafından
Eşim yaptırdı negatifti bikaç gün sonra biz hasta olduk

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.